ΣΙΝΕΜΑ

/

Kinds of Kindness: Το teaser της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με την Έμα Στόουν

Κοινοποίηση
Tweet

Διάρκειας μόλις 46 δευτερολέπτων περιλαμβάνει ασπρόμαυρα αλλά και έγχρωμα πλάνα, δράση και μυστήριο

Κυκλοφόρησε το teaser της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «Kinds of Kindness» η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το καλοκαίρι.

Η ταινία αποτελεί τη νέα συνεργασία της Έμα Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου, μετά το «Poor Things», που χάρισε πριν από λίγες ημέρες στη διάσημη ηθοποιό το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου.

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Γουίλεμ Νταφόε και Μάργκαρετ Κουάλεϊ, οι οποίοι έπαιζαν και στο "Poor Things", αλλά και τους Χονγκ Τσάου, Τζο Άλγουιν, Μαμουντού Άθι και Χάντερ Σέιφερ. Ο Άλγουιν είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Στόουν και τον Λάνθιμο στην ταινία εποχής "The Favourite" του 2018.

Ο Λάνθιμος έγραψε το σενάριο για το "Kinds of Kindness" μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στις ταινίες του «ο αστακός», «ο θάνατος του ιερού ελαφιού» και «Κυνόδοντας».

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας παραμένουν άγνωστες, το Kinds of Kindness είναι μια ταινία με τρεις ξεχωριστές ιστορίες: ακολουθώντας έναν άνδρα χωρίς επιλογές που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.

Το "Kinds of Kindness" ακολουθεί την επιτυχία του "Poor Things", το οποίο κέρδισε τέσσερα Όσκαρ. Η Στόουν πρωταγωνίστησε ως Μπέλα Μπάξτερ, μια γυναίκα της βικτοριανής εποχής που αυτοκτόνησε και επανέρχεται στη ζωή με τον εγκέφαλο του αγέννητου μωρού της. Η φανταστική ταινία εποχής, η οποία διασχίζει πολλές χώρες και διερευνά θέματα γυναικείας αυτονομίας, κέρδισε τα βραβεία Όσκαρ καλύτερης παραγωγής, κοστουμιών μαλλιών και μακιγιάζ και καλύτερης ηθοποιού. Η ταινία ήταν υποψήφια για συνολικά 11 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για καλύτερη ταινία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture