ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Τσώκος: «Χρειαζόμαστε ανάσες κυκλοφορίας στην Πάτρα για την καθημερινότητα και την επισκεψιμότητα»

Κοινοποίηση
Tweet

Ο πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Τσώκος που είναι γεωλόγος συναντήθηκε με τον Γεν. Περ. Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο Ανδρέα Τσαπικούνη

Λύσεις για τα δύο σοβαρότερα θέματα, αλλά και για όσα απασχολούν όλους τους πολίτες, στην Πάτρα και την Αχαΐα, συζήτησε ο πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Τσώκος με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, Υποστράτηγο Ανδρέα Τσαπικούνη.

Στο πλαίσιο συναντήσεων με όλους τους φορείς της περιοχής, ο Ανδρέας Τσώκος συζήτησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή, ώστε να αντιμετωπιστούν από κοινού προβλήματα για το καλό των πολιτών.

Με προτεραιότητα στην καθημερινότητα, την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Πάτρας, αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας, συζητήθηκε το κυκλοφοριακό πρόβλημα, όπου πρέπει να γίνουν σημαντικά βήματα για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της πόλης.

Ευρύτερα για την Αχαΐα, συζητήθηκαν ζητήματα εγκληματικότητας και πώς μπορούν κυβερνητικοί φορείς να συμβάλλουν στην ασφάλεια της περιοχής.

Χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Τσώκος ανέφερε: «Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, Υποστράτηγο Ανδρέα Τσαπικούνη, τον οποίο ευχαριστώ για τη γόνιμη συζήτηση που είχαμε. Η εγκληματικότητα στην περιοχή μας αποτελεί ένα σύνθετο ζήτημα, στο οποίο πρέπει όλοι να συμβάλλουμε. Ακόμα, επιβάλλεται να βρεθούν λύσεις για το κυκλοφοριακό στην Πάτρα, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες και να τηρούνται οι κανόνες. Χρειαζόμαστε ανάσες κυκλοφορίας στην Πάτρα για την καθημερινότητα και την επισκεψιμότητα και πιστεύω ότι θα βρούμε λύσεις, για αυτό είμαστε εδώ!».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις