ΖΩΔΙΑ

/

Ερμής στον Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Κοινοποίηση
Tweet

Μπορεί ήδη να έχουν νιώσει την αύρα του

Στο ζώδιο του Αιγόκερω έχει περάσει από την 1η Δεκεμβρίου ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής.

Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο έως τις 22 Δεκεμβρίου και αυτό το διάστημα είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε σε σοβαρές συζητήσεις, να διαπραγματευτούμε και να εστιάσουμε σε θέματα οικονομικών και επαγγελματικών.

Ευνοούνται οι επαφές με σημαντικά πρόσωπα και τώρα είναι η στιγμή για να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες ανέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης.

 Βέβαια, από τις 13 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα περάσει ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, οπότε η προσοχή στις λεπτομέρειες και στα λόγια μας είναι απαραίτητη, ώστε να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και διενέξεις.

 Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τον Ερμή στον Αιγόκερω.

Δίδυμοι
Με κυβερνήτη πλανήτη τους τον Ερμή, είναι σίγουρο πως τα καλά έρχονται. Αυτό το διάστημα θα εστιάσετε σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και θα καταφέρετε να αναδείξετε τα δυναμικά χαρακτηριστικά σας. Κερδίζετε τον σεβασμό των γύρω σας, ενώ και η σεξουαλικότητά σας είναι πιο έντονη. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε πολύ τα λόγια σας, ειδικά μετά τις 13 Δεκεμβρίου που ο Ερμής γυρνά ανάδρομος.

 Παρθένος
Μόνο θετικές εξελίξεις βρίσκονται μπροστά σας. Καριέρα, έρωτας και δημιουργικότητα γίνονται ένα και η σκληρή δουλειά σας αποδίδει. Η φήμη σας απογειώνεται, τα κέρδη αυξάνονται με αποτέλεσμα η διάθεσή σας να ανεβαίνει. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας και να ζήσετε απολαυστικές στιγμές με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά.

Αιγόκερως
Κάθε τομέας της ζωής σας ευνοείται αυτό το διάστημα και ενώ μπορεί να νιώθατε κολλημένες σε κάποια ζητήματα, όλα παίρνουν τον δρόμο τους πια. Βρίσκετε τη δύναμη και τη διάθεση να αλλάξετε τα κακώς κείμενα και τα καταφέρνετε, αρκεί να προσέξετε τα λόγια και τα νεύρα σας.

ΠΗΓΗ marieclaire.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being