FOOD

/

Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει μοσχάρι με καπνιστή μελιτζάνα και ταχίνι

Κοινοποίηση
Tweet

Λαχταριστή η συνταγή που ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης»

Μοσχάρι με καπνιστή μελιτζάνα και ταχίνι, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life