ΖΩΔΙΑ

/

Τα τρία χειρότερα ζώδια για να μπλέξεις σε καβγά μαζί τους

Κοινοποίηση
Tweet

Δεν θέλεις να ανακαλύψεις τη σκοτεινή πλευρά τους...

Όταν καβγαδίζεις με κάποιον, ορισμένα ζώδια μπορούν να γίνουν μεγαλύτερος μπελάς, ας το πούμε έτσι, από άλλα.

Είτε γιατί δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους είτε γιατί εκτοξεύουν τις πιο δηλητηριώδεις ατάκες είτε γιατί μπορεί να σου το κρατούν για πολύ καιρό αργότερα, ακόμα και αν η μεταξύ σας ένταση ξεκίνησε από μια ασήμαντη αφορμή.

 
Με ποια ζώδια δεν θέλεις να μπλέξεις σε καβγά λοιπόν; Αυτά είναι τα τρία χειρότερα.

Σκορπιός: Φυσικά και δεν θέλεις να τα βάλεις μαζί του. Δεν είναι το πιο επιθετικό ζώδιο, αλλά δεν αφήνει έναν καβγά να περάσει έτσι. Μπορεί και να μην το ξεχάσει ποτέ, κάνοντάς σε να νιώθεις ότι η σχέση σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια – και ίσως να μην είναι, πράγματι, εδώ που τα λέμε. Ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος απέναντι σε ό,τι ερμηνεύει σαν αδικία ή προσβολή και δεν είναι η ένταση του θυμού του αλλά η διάρκειά του που πρέπει να φοβάστε.

Λέων: Είναι το ζώδιο της φωτιάς που αν βρεθείς σε κόντρα μαζί του, θα σε εκδικηθεί μανιωδώς. Δεν μπορεί να ανεχθεί με τίποτα την αίσθηση ότι το απειλούν, σοκάροντας τους άλλους με τη βιαιότητα της αντίδρασής του. Μπορεί να μη σας κρατάει μούτρα για αιώνες, όπως ο Σκορπιός, αλλά θα φροντίσει να σας πληγώσει με τον χειρότερο τρόπο.

 
Ταύρος: Όταν ξεσπάει ένταση ανάμεσα σε εσάς και έναν Ταύρο, έχετε να κάνετε με όλους όσους γνωρίζει και αγαπά – τόσο δυνατή είναι η αίσθηση της κοινότητάς του. Είναι επίσης ένα ζώδιο εξωφρενικά πεισματάρικο, που αν έχει άδικο θα γίνει ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που θα το παραδεχτεί. Σε κάθε περίπτωση, καθώς φημίζεται για την οξυθυμία του, σε έναν καβγά θα φροντίσει να σας πληγώσει βαθιά.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being