ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελληνικό: Καρέ - καρέ η επίθεση με μαχαίρι κατά 17χρονου - Η κατάσταση της υγείας του

Κοινοποίηση
Tweet

Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δράστες που ήθελαν να τον ληστέψουν

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 17χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο Ελληνικό, από δράστες που ήθελαν να τον ληστέψουν. Όπως λένε φίλοι του, αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

 Την κατάσταση της υγείας του ανήλικου γνωστοποιεί και ο πατέρας του σε ανάρτηση στο Facebook: «Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση να βρεθούν οι θρασύδειλοι».

 Οι αστυνομικοί εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν τους δύο δράστες.

Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση

Αιμόφυρτος με βαθύ τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά φαίνεται να περπατάει ο 17χρονος, σε βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιεύει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

 Δίπλα του φαίνονται δύο νεαροί που προσπαθούν να τον καθησυχάσουν. Ο ανήλικος, μην μπορώντας να σταθεί άλλο όρθιος, κάθεται σε ένα σκαλοπάτι, όπως φαίνεται στα πλάνα.

 Οι δύο νεαροί δράστες ακινητοποίησαν τον 17χρονο, ζητώντας του όσα χρήματα είχε πάνω του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Όταν εκείνος αντιστάθηκε, οι δράστες τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά.

 Λίγα λεπτά πριν επιτεθούν στον 17χρονο, οι δύο νεαροί διακρίνονται στο βίντεο να περπατούν, φορώντας κουκούλες και fullface.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις