Η ανάρτησή του
Μια μαρτυρια του Άρη Μπετχαβα, στο προσωπικό του προφίλ στα σοσιαλ μίντια, που γύρισε πίσω το χρόνο,στη μνήμη του Ηλία Χριστόπουλου, που έφυγε απο τη ζωή πριν λίγο καιρο.
Συγκεκριμένα, αναφέρει: Ξεκινήσαμε μπάσκετ σχεδόν μαζί, από το θρυλικό γήπεδο του Απόλλωνα στην οδό Ναυαρίνου (όπου και η φώτο).
Ένα καλοκαίρι, σε μεταγραφικό παζάρι, ο Θοδωρος Μαργαρίτης (δεξιά με το μούσι) κατάφερε να μας πείσει, μια φουρνιά Απολλωνιστές, να μεταγραφούμε στον Φοίνικα, όπου παίξαμε και λίγο χάντμπολ... (Τζίμης Πολίτης)
Ίδια σχεδόν γειτονιά (Ψηλαλώνια), το απολαύσαμε πραγματικά, παραμείναμε βέβαια για πάντα Απολλωνιστές.
Στη φωτό έχω δεξιά μου τον προπονητή μας, τον ευγενή γίγαντα της Ολυμπιάδας Σπύρο Δεσινιώτη.
Αριστερά μου τον Ηλία Χριστόπουλο, που «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από γενναία μάχη ...
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr