FOOD

/

Τα μυστικά για το ψήσιμο του οβελία

Κοινοποίηση
Tweet

Για να είστε έτοιμοι την Κυριακή του Πάσχα

Η Κυριακή του Πάσχα για τους Έλληνες είναι άμεσα συνδεδεμένη με παραδοσιακό γλέντι γύρω από τη σούβλα όπου σιγοψήνεται ο οβελίας.

Όπως λέει ο κρεοπώλης Νέστορας Τυροβούζης για το καλό σούβλισμα το μυστικό είναι το δέσιμο πάνω στη σούβλα. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία έρχεται η ώρα της φωτιάς και σημαντικό ρόλο παίζει το σημείο που θα τοποθετηθούν τα κάρβουνα.

Υπάρχουν πολλά μυστικά για πετυχημένο ψήσιμο το πιο σημαντικό όμως είναι ο καλός χρήστης να έχει μεράκι.

Η μεγαλύτερη απόλαυση όμως είναι η τραγανή πετσούλα που όλοι θέλουν να τσιμπολογήσουν… ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και θα έχετε σίγουρα ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life