ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θεμιστοκλής Μπάκας: Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανακοίνωση

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊα, Θεμιστοκλής Μπάκας, αναφέρει:

"Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε σήμερα ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας προκειμένου να αρχίσει τον προεκλογικό του αγώνα, έχοντας και την ευχή του Ποιμενάρχη της Πάτρας.

Ο κ. Μπάκας μετά την συνάντηση του με τον Σεβασμιότατο δήλωσε τα εξής: «Έχω την χαρά να γνωρίζω τον πνευματικό Ποιμένα της Ι.Μ. Πατρών από τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, στην ηλικία των 21 ετών, χρονικό διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε η ενθρόνισή του στον Μητροπολιτικό θώκο.

Πρόκειται για έναν Ιεράρχη που έχει εμπράκτως αποδείξει την αγάπη του στο ποίμνιο της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, μέσα από εργασίες κοινωνικές, φιλανθρωπικές και πνευματικές. Αποτέλεσε δε ιδιαίτερη χαρά για μένα η διαπίστωση ότι έχουν νιώσει αυτή την αγάπη και οι πιστοί, οι οποίοι συνέρρεαν κατά χιλιάδες προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιότατο για την συμπλήρωση των 18 χρόνων από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της Ι.Μ. Πατρών».

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Θεμιστοκλή Μπάκα έναν φέρελπι όπως τον χαρακτήρισε νέο άνθρωπο που ξεχωρίζει για τα ιδανικά και τις αξίες που πιστεύει και υπηρετεί , με την προοπτική της υπεράσπισης της ορθόδοξης πίστης μας και της πατρίδας μας.

Ο κ. Μπάκας τόνισε τέλος ότι: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα το ότι με εδέχθει στο γραφείο του ο Μητροπολίτης Πατρών, ως Υποψήφιο Βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. διότι η ευχή του Ιεράρχη μας, μας στηρίζει στη πορεία και στον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον της Πάτρας και της πατρίδας μας".

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις