ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κερδίζει έδαφος το υγραέριο στα Ι.Χ. μετά την κατακόρυφη αύξηση στην τιμή της αμόλυβδης

Ξανάλατος Νίκος
Κοινοποίηση
Tweet

Όλο και περισσότεροι οδηγοί αποφασίζουν την μετατροπή

Σε οικονομικές εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης, προσανατολίζονται ολοένα και περισσότεροι Πατρινοί. Το ράλι ανόδου στις τιμές της αμόλυβδης βενζίνης, καθιστά όλο και πιο ακριβό το γέμισμα του ρεζερβουάρ.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν κόψει τις μετακινήσεις για βόλτα και χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο τους μόνο για τα απαραίτητα, όπως η εργασία.

Από την άλλη πλευρά η αβεβαιότητα για το μέλλον, η οικονομική ανασφάλεια, η μείωση μισθών και συντάξεων και η μάστιγα της ανεργίας, δεν επιτρέπουν την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου που έχει την δυνατότητα οικονομικής μετακίνησης.

Έτσι το τελευταίο διάστημα αυξητικές τάσεις εμφανίζει η μετατροπή βενζινοκίνητων αυτοκινήτων, σε οχήματα κατανάλωσης υγραερίου.

Η διαδικασία αλλαγής διαρκεί δύο ημέρες και σύμφωνα με τους ειδικούς, η τεχνολογία επιτρέπει την οικονομική μετακίνηση και την ασφάλεια του οδηγού και των επιβαινόντων, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες όπως το τροχαίο ατύχημα.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι μεγάλες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, που παράγουν πλέον και μοντέλα που κινούνται μετά από  εργοστασιακή κατασκευή, με υγραέριο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις