ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα ζώδια που θεωρούν πως δεν αξίζουν την αγάπη

Κοινοποίηση
Tweet

Μπορεί να μείνουν σε μία σχέση στην οποία δεν περνούν καλά, επειδή νομίζουν ότι δεν είναι άξιοι για κάτι καλύτερο

Η αγάπη είναι η πιο ισχυρή δύναμη στον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Ακόμα κι εκείνοι που λένε ότι δεν τη χρειάζονται, τη λαχταρούν κρυφά. Απλώς δεν θέλουν να απογοητεύονται.

Ναι, στον κόσμο μας υπάρχουν άνθρωποι που θα μας σεβαστούν και άνθρωποι που θα προδώσουν την εμπιστοσύνη μας. Ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονται και ορισμένοι πολύ ευαίσθητοι και πολύ ευγενικοί που πληγώνονται εύκολα και θεωρούν τους εαυτούς τους ανάξιους της αγάπης, του σεβασμού και της εμπιστοσύνης των άλλων. Γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να μένουν σε σχέσεις στις οποίες δεν περνούν καλά και πληγώνονται.

Σε ποια ζώδια είναι πιθανό να ανήκουν;

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Αγαπούν την παράδοση και δύσκολα αλλάζουν τις συνήθειές τους. Μπορεί, μάλιστα, να παραμείνουν σε μία σχέση, ακόμα και μετά την απιστία. Και αυτό επειδή νιώθουν ότι δεν είναι άξιοι αγάπης, σεβασμού και εμπιστοσύνης. Χρειάζεται να δουλέψουν πολύ με τον εαυτό τους για να αποκτήσουν υψηλή αυτοεκτίμηση.

Καρκίνος
Όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτόν τον αστερισμό, συνήθως, είναι επικεντρωμένοι στην οικογένεια και αγαπούν το σπίτι. Είναι ευαίσθητοι, εύθικτοι και κυκλοθυμικοί, ενώ θέλουν στο περιβάλλον τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και αγαπούν.

Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά θεωρούν ότι δεν αξίζουν την αγάπη των άλλων. Η σκληρή πραγματικότητα «χτυπά» στις ευαίσθητες χορδές τους, προσβάλλονται και νιώθουν πως κάτι δεν είναι σωστό με εκείνους. Μάλιστα, αν αντιληφθούν ότι οι άλλοι δεν ανταποδίδουν ή δεν εκτιμούν και δεν σέβονται τα όσα νιώθουν και κάνουν, τότε καταρρακώνονται. Ωστόσο, δεν θα παραπονεθούν εύκολα γι’ αυτό, αφού θεωρούν ότι αυτό πρέπει να κάνουν – ότι αυτό αξίζουν.

Ιχθύς
Οι Ιχθύες είναι (μαζί με τον Καρκίνο) ένα από τα πιο ευαίσθητα και γεμάτα ενσυναίσθηση ζώδια. Αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων και ορισμένες φορές επιλέγουν να «ταξιδεύουν» με τη φαντασία τους, για να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Όταν βιώνουν δύσκολες καταστάσεις τείνουν να τα εσωτερικεύουν όλα και να τα κρατούν μέσα τους. Όλα αυτά τους οδηγούν στην πεποίθηση ότι δεν αξίζουν την αγάπη και είναι προτιμότερο να παραμένουν σε σχέσεις δύσκολες, παρά να είναι μόνοι. Αν καταφέρουν να ξεχωρίσουν τα δικά τους συναισθήματα από εκείνα των άλλων, ίσως καταφέρουν και να νιώσουν πιο δυνατοί.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being