SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή ερμηνεύτρια Νίνα Λοτσάρη τραγουδά κομμάτια του ελληνικού κινηματογράφου

Κοινοποίηση
Tweet

Στο σπέσιαλ Chart Show της Δέσποινας Βανδή αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 9 το βράδυ στον Alpha

Όπως θα είδατε στο διαφημιστικό τρέιλερ που ήδη παίζεται, αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 21:00 στο κανάλι του Alpha επιστρέφει η μουσική εκπομπή Chart Show, το απόλυτο μουσικό show που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή.

Αυτό λοιπόν το Σάββατο οι μουσικόφιλοι τηλεθεατές θα δουν την λαμπερή Δέσποινα Βανδή να παρουσιάζει τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο από το 1950 έως το 1980. Μαζί της, όπως κάθε φορά θα είναι, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος, οι οποίοι & αποκαλύπτουν τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τους στίχους, και μοιράζονται παρασκήνιο για τα τραγούδια που έχουν την αύρα της μεγάλης οθόνης!

Η βραδιά αναμένεται να είναι γεμάτη νοσταλγία και το πλατό θα «φωτιστεί» από τη λάμψη της εποχής.

Σε αυτό το πάρτι, στη μουσική σκηνή του Chart Show θα ανεβαίνουν για ν’ αγγίξουν τις καρδιές μας με την ερμηνεία τους, αγαπημένοι καλλιτέχνες και ανάμεσα τους θα είναι και η υπέροχη ερμηνεύτρια Νίνα Λοτσάρη από την Πάτρα.

H Νίνα Λοτσάρη αποχαιρετά τον Νότη Μαυρουδή

H Πατρινή Νίνα Λοτσάρη έγινε 48 και το γιόρτασε

Επίσης θα τραγουδήσουν ο Μάκης Δελαπόρτας, η αγέραστη Μαρία Ιωαννίδου, ο Αντώνης Λουδάρος, η Άρτεμις Ματαφιά, η αιώνια «βασίλισσα της νύχτας» και πάντα μπριόζα Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Τερέζα και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης που το ευρύ κοινό τον γνώρισε από την επανερμηνεία του τραγουδιού «Όνειρο απατηλό» σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που ακούστηκε στην ταινία «Ευτυχία» του 2019.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή θα υποδεχθεί και τον μαέστρο Γιώργο Κατσαρό!

Οι τηλεθεατές λοιπόν ας ετοιμαστούν λοιπόν για ένα ακόμη απολαυστικό Chart Show και ένα νοσταλγικό πάρτι με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight