FOOD

/

Παραδοσιακά σουτζουκάκια με πουρέ από την Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Κοινοποίηση
Tweet

Ένα γευστικό πιάτο

Η αγαπημένη σεφ Μαργαρίτα Νικολαΐδη ετοίμασε από την κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ένα γευστικό πιάτο.

Υλικά:
Για τον κιμά:

1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
5 φέτες ψωμί του τοστ
200 ml κόκκινο κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
κύμινο
αλάτι & πιπέρι
Για τη σάλτσα:

2 μεγάλα κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
500 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 φύλλα δάφνης
1 κ.γ πελτέ
1 κ.γ κανέλα
1 κ.γ μέλι
κύμινο
ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι
Για τον πουρέ:

600 γρ. πατάτες
100 ml γάλα
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
50 γρ. βούτυρο
αλάτι & πιπέρι
Ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες της σεφ και καλή σας απόλαυση!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life