ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπάρτη: Μαχαίρωσε τον σύντροφό της κατά την διάρκεια ερωτικής πράξης σε χωράφι

Κοινοποίηση
Tweet

Η γυναίκα του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα

Ένας 50χρονος επιχειρηματίας στην Σπάρτη δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την σύντροφο του κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Ο 50χρονος ο οποίος είχε πάει με το αυτοκίνητο της συντρόφου του σε χωράφι δικής της ιδιοκτησίας της για να τη βοηθήσει σε αγροτικές δουλειές και όταν ήρθαν σε ερωτική επαφή, του επιτέθηκε με μαχαίρι 22 εκατοστών.

Η γυναίκα του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα, με ένα τραύμα να εντοπίζεται κάτω από την καρδιά. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί έπιασε το μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τους τένοντές του. Ο 50χρονος επιχειρηματίας ικέτευσε την σύντροφό του να τον αφήσει και εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε εξάωρη επέμβαση.

 Η 43χρονη γυναίκα συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στην αστυνομία φέρεται να είπε πως μαχαίρωσε τον σύντροφό της χωρίς πρόθεση, έπειτα από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους. Κατά την έρευνα η αστυνομία εκτός από το μαχαίρι βρήκε και ένα νάιλον τεσσάρων μέτρων. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

«Με χτύπησε πάνω στην επαφή»
«Έπιασα την λάμα του μαχαιριού και μου κατέστρεψε και το χέρι. Τα θυμάμαι όλα. Βρεθήκαμε στο συγκεκριμένο σημείο, είχαμε μια επαφή σαν ζευγάρι. Δεν υπήρξε λογομαχία. Ήμασταν σε μια ήρεμη κατάσταση. Η κατηγορία είναι απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης. Το μαχαίρι το είχε δίπλα της, κρυφά χωρίς να το αντιληφθώ εγώ και τη στιγμή εκείνη με μαχαίρωσε στην καρδιά, στην κοιλιακή χώρα, λίγο πιο κάτω από την καρδιά. Το συγκεκριμένο μαχαίρι δεν ήταν μαχαίρι που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για αγροτικές εργασίες» είπε ο 50χρονος.

«Με χτύπησε πάνω στην επαφή. Δεν μπορώ να ξέρω το κίνητρο. Είπε στην απολογία της πως ήταν ατύχημα επειδή κάτι της είπα και δεν της άρεσε. Ισχυρίστηκε πως εγώ της είπα ‘είσαι η γυναίκα της ζωής μου’ και δεν της άρεσε και ξεκινήσαμε μια λογομαχία.»

«Δεν υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Υπήρχε μία ζήλια όπως όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να έχουμε. Δεν τσακωνόμασταν, δεν με απείλησε ποτέ. Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζώης μου» εξήγησε ο 50χρονος.

ΠΗΓΗ: star

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις