ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία στην Καβάλα: Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του 52χρονου

Κοινοποίηση
Tweet

Τι ισχυρίζεται ο δράστης

Ομολόγησε ο 25χρονος δράστης της δολοφονίας του 52χρονου έξω από το εργοστάσιο μαρμάρων στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ο 52χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από το εργοστάσιο στο οποίο εργαζόταν. Σήμερα ομολόγησε ο 25χρονος δράστης της δολοφονίας κάνοντας λόγο για εκφοβισμό και απειλές μέσα στον εργασιακό χώρο.

 Ο δικηγόρος του 25χρονου, Μανώλης Βονικάκης μίλησε στο Live News σχετικά με την υπόθεση. Αποκάλυψε πως ανέλαβε την υπέράσπισή του ύστερα από τηλεφώνημα της οικογένειας του δράστη.

 «Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας 25χρονος νέος, ο οποίος δεν γνωρίζει καν σκοποβολή, όχι απλά δεν είναι κυνηγός, όχι απλά δεν σημάδεψε, δεν γνώριζε από όπλα» δήλωσε ο συνήγορος του 25χρονου.

 Όπως είπε το όπλο ήταν του αδερφού του δράστη, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον 52χρονο, καθώς ήταν και οι δύο κυνηγοί.

 «Είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος, έχει εκπλαγεί η κοινωνία της Χρυσούπολης, είναι ένα παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα» σημείωσε ο κ. Βονικάκης.

 Ανέφερε πως ο λόγος της πράξης του εντολέα του ήταν η κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος προς αυτόν κυρίως στον εργασιακό χώρο, αλλά συνεχίστηκε και εκτός αυτού.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις