ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοψία στα εργοτάξια στην Πατρών- Πύργου -"Είμαστε λίγο μπροστά από τα χρονοδιαγράμματα"- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού Παναγιώτης Παπανικόλας χαρακτήρισε ως πιο δύσκολο κομμάτι το τμήμα Μιντιλόγλι - Κ. Αχαΐα. "Μας θυμίζει λίγο την κατασκευή του Κόρινθος - Πάτρα".

Τρία εργοτάξια δουλεύουν ταυτόχρονα για την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών- Πύργου και όπως ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού Παναγιώτης Παπανικόλας, μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους από την Πάτρα, τη Δυτική Ελλάδα και την Αθήνα, στο πλαίσιο αυτοψίας των εκπροσώπων των ΜΜΕ στα τρία εργοτάξια, οι εργασίες βρίσκονται και λίγο μπροστά από τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπανικόλας το έργο χωρίζεται σε δύο τμήματα. Το πρώτο αφορά στο κομμάτι από το Μιντιλόγλι μέχρι την Κάτω Αχαΐα και το δεύτερο από την Κάτω Αχαΐα μέχρι τον Πύργο.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης είναι 36 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης  για το Κ. Αχαΐα- Πύργος και  40 μήνες για το Μιντιλόγλι -Κάτω Αχαΐα. "Είμαστε και λίγο  μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της σύμβασης" είπε ο κ. Παπανικόλας.

Ως πιο δύσκολο κομμάτι χαρακτήρισε το τμήμα Μιντιλόγλι - Κ. Αχαΐα. "Μας θυμίζει λίγο την κατασκευή του Κόρινθος - Πάτρα".

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης ανέφερε πως "θα είμαστε σκληροί παρατηρητές. Θα πανηγυρίσουμε όταν παραδοθεί το έργο".

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις