ΑΓΟΡΑ

/

Το TEDxPatras επιστρέφει για 6η χρονιά, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Κοινοποίηση
Tweet

Στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Το TEDxPatras επιστρέφει για 6η χρονιά, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και μας καλεί να πάρουμε μέρος σε ένα μαγικό ταξίδι ανακαλύψεων των νέων πτυχών της “μεταμόρφωσης” στην καθημερινότητά μας.

 Σε έναν κόσμο που διαρκώς κινείται και αλλάζει η έννοια της "μεταμόρφωσης" ενσαρκώνει τις διαφοροποιήσεις, τις μεταβάσεις και τις προκλήσεις, που επηρεάζουν τον σημερινό κόσμο. Η μεταμόρφωση μας γεμίζει ελπίδα.
 
Ας κάνουμε μια άσκηση γύρω και μέσα μας, ας εξερευνήσουμε, ας αναλογιστούμε και ας διαδώσουμε νέες αισιόδοξες προοπτικές μεταμόρφωσης χωρίς να ξεχνάμε το σημείο εκκίνησης.
 
Διανύοντας δύο χρόνια αλλαγών άνευ προηγουμένου, στον σύγχρονο κόσμο, η έννοια της “μεταμόρφωσης” ενσαρκώνει τις διαφοροποιήσεις, τις μεταβάσεις και τις προκλήσεις που επηρεάζουν τη σημερινή τεχνολογία, την εκπαίδευση, τις ανθρώπινες σχέσεις, την τέχνη, την ψυχαγωγία για το άτομο και την κοινωνία.
 

Η μεταμόρφωση μας δίνει ελπίδα. Είναι το λαμπερό φως στο τέλος του σκοτεινού τούνελ, η υπόσχεση ότι οι συνθήκες που μας περιβάλλουν θα γίνουν καλύτερες. Εμπνέει για νέ

Κλείσε τώρα τη θέση σου!

 Η κράτηση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει με μειωμένη τιμή έως 31 Αυγούστου 2022.

 Με την αγορά του εισιτηρίου εξασφαλίζεται η συμμετοχή σε όλο το πρόγραμμα του TEDxPatras 2022, η πρόσβαση στις ομιλίες και τις συζητήσεις στην Κεντρική και Εναλλακτική σκηνή καθώς και στις παράλληλες δράσεις.

Κλείσε θέση εδώ

 Η αγορά εισιτηρίου παρέχει, επίσης, την πρόσβαση σε φαγητό και σε όλες τις εκπλήξεις και παροχές των συνεργατών μας. Η κράτηση των θέσεων διατίθεται με την πρακτική μη αριθμημένων θέσεων “free seating”.


 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά