ΑΓΟΡΑ

/

Νέα επιτυχία με ΟΡΑΜΑ για την οικογένεια Μόσχου

Κοινοποίηση
Tweet

Πέρασε και ο γιος τους στο πανεπιστήμιο Πατρών

Στην οικογένεια του αρχαιολόγου, επιμελητή του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών, Γιάννη Μόσχου και της φιλολόγου - Διευθύντριας Σπουδών των φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ, Νίκης Ράλλη η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής έφερε χαρούμενες ειδήσεις.

Μετά την περσινή εισαγωγή της πρωτότοκης κόρης της οικογένειας, Βάλιας, στο Τμήμα Νομικής του ΑΠΘ, φέτος ο γιος της οικογένειας, Χρήστος, εισήχθη στο Τμήμα Φυσικής Πάτρας, πρώτη του επιλογή στο Μηχανογραφικό Δελτίο.

Ο Χρήστος με ποιοτικό και συστηματικό διάβασμα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του πέτυχε την εισαγωγή του σ’ ένα από τα καλύτερα και πιο αναγνωρισμένα Τμήματα διεθνώς, του Πανεπιστημίου της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η Νίκη Ράλλη είπε για την επιτυχία του φοιτητή πλέον, Χρήστου: «Η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εξαρτάται από την προετοιμασία, την ψυχολογία και τη στρατηγική εκπαίδευσης που εφαρμόζει ο υποψήφιος σε συνεργασία με τους καθηγητές του. Ο Χρήστος ακολούθησε τις οδηγίες των καθηγητών του και έφτασε στην επιτυχία.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στα φροντιστήρια ΟΡΑΜΑ και τους καθηγητές του 4ου ΓΕΛ Πατρών που βοήθησαν τον γιο μου να πετύχει τους εκπαιδευτικούς στόχους του. Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σ’ όλους τους μαθητές μας».

Στη φωτογραφία από αριστερά: Νίκη Ράλλη, Χρήστος και Γιάννης Μόσχος.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά