ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Απεργιακή κινητοποίηση από τους ιδιώτες εργαστηριακούς γιατρούς

Κοινοποίηση
Tweet

Τι αναφέρουν

Την παρακάτω ανακοίνωση έκαναν οι ιδιώτες εργαστηριακοί γιατροί της Δυτικής Ελλάδας: 

Το Δ.Σ. ΣΙΔΕΙΔΕΛ συνεδρίασε τη Δευτέρα 11/7/22 και αποφάσισε την στήριξη της απεργιακής κινητοποίησης που εξαγγέλθηκε  από το Συντονιστικό Όργανο φορέων Π.Φ.Υ. για τις 18, 19 και 20 Ιουλίου 2022.

Οι αναγραφόμενες αμοιβές στα παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ είναι εικονικές και δεν καταβάλλονται στο σύνολό τους!!!

 Ο ΕΟΠΥΥ δημεύει άδικα και αυταρχικά το 70% των εσόδων μας, τινάζει στον αέρα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και οδηγεί τους Έλληνες επιστήμονες είτε στην οικονομική εξαθλίωση, είτε στις αγορές του εξωτερικού.

Επί της ουσίας, οι ιδιώτες εργαστηριακοί ιατροί πληρώνουμε τις εξετάσεις που διενεργούν οι ασφαλισμένοι και φορτωνόμεθα διαρκώς με χρέη από τον ΕΟΠΥΥ.

Ζητούμε την άμεση κατάργηση της προκαταβολής του 70% του claw back του 2022.

Ζητούμε όποια εξέταση εκτελείται, να αποζημιώνεται στο ακέραιο, χωρίς υποτιμολογήσεις!

Δεν ζητάμε να πληρώνουν οι ασθενείς τις εξετάσεις τους! Ζητάμε να τις πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ ως οφείλει και όχι εμείς!!!Ζητάμε την επαρκή χρηματοδότηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις