SPOTLIGHT

/

Ξύλο στα Mad Video Music Awards - Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Πάγωσα, έτρεξα στην Έλενα Παπαρίζου, ήταν πολύ τρομαγμένη"

Κοινοποίηση
Tweet

Για τις εικόνες βίας στη φετινή διοργάνωση των βραβείων Mad, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ένα ντροπιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην φετινή απονομή των ετησίων βραβείων Mad Video Music Awards το βράδυ της Τετάρτης, στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.

Οι τράπερς Light και Snik αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο κατά τη διάρκεια της μουσικής διοργάνωσης, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.

Οι τράπερς πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα ενώ στη σκηνή ήταν η Τάμτα, ενώ τη δεύτερη φορά την ώρα που ετοιμαζόταν η Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μια ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι χειροκροτούσαν συγκινημένοι για την ηρωίδα Ιωάννα, με τους δύο τραμπούκους τράπερς να μην σέβονται την σημαντική αυτή στιγμή και να πιάνονται στα χέρια. "Όχι βία, εδώ είναι γιορτή", ακούστηκε να φωνάζει η Ιωάννα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, με τους τράπερ να αδιαφορούν πλήρως και να συνεχίζουν να χτυπούν ο ένας τον άλλο.

Το σόου διεκόπη για άλλα 20 λεπτά, με τους διοργανωτές να ζητούν να αποχωρήσουν όσοι δημιουργούσαν προβλήματα. Κάτι που μετά από κάποια λεπτά έπραξε ο Snik. Η απονομή από την Ιωάννα Παλιοσπύρου τελικά δεν έγινε!

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου"
Στους δημοσιογράφους έξω από τον χώρο της διοργάνωσης παραχώρησε δηλώσεις η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σχετικά με το περιστατικό στα Mad Awards.

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται. Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα, αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς ξέφυγαν τα πράγματα», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω. Της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ», συμπλήρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight