ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Πόσο κοστίζει μια κηδεία;» – Η ερώτηση που φέρεται να έκανε η 30χρονη πριν μαχαιρώσει τον σύζυγό της

Κοινοποίηση
Tweet

Στη Θεσσαλονίκη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την 30χρονη που φέρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγό της το πρωί της Κυριακής στην Ασπροβάλτα στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA  ο δικηγόρος του θύματος, Θοδωρής Καραγιάννης, «έχουμε δύο μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν κάποια πράγματα που είχε πει η 30χρονη λίγες ώρες νωρίτερα, που ρωτούσε πόσο θα της στοίχιζε μια κηδεία ώστε να γλυτώσει από τον σύζυγό της».

«Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον σύζυγό της στην καρδιά» είπε ο κ. Καραγιάννης και πρόσθεσε:

 
«Το περιστατικό έγινε μπροστά σε κόσμο, στο τέλος μιας εκδήλωσης. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πελάτη μου στο σημείο της καρδιάς. Χθες είχαμε θετικές εξελίξεις για την υγεία του εντολέα μου. Μέχρι εχτές η κατάστασή του ήταν οριακή. Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο. Δεν υπήρχε κανένας καβγάς πριν από το συμβάν. Ο εντολέας μου έλεγε ότι έκανε υπομονή για το παιδάκι δύο ετών που έχουν. Η οικογένεια έχει βρει ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παρελθόν και στη χώρα καταγωγής της».

πηγή enikos.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις