FOOD

/

Μουστάρδα από σταφίδα Ηλείας σε χωριάτικο ψωμί με ψητό κρέας, καραμελωμένα κρεμμύδια, ρόκα και γραβιέρα

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε το βίντεο

Ο ταλαντούχος σεφ Ανδρέας Λαγός με τα εκπληκτικά προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε ετοιμάζει τις πιο πρωτότυπες και νόστιμες συνταγές. Στην κουζίνα της ‘’ΠΟΠ Μαγειρικής’’ υποδέχεται με πολύ χαρά τον ηθοποιό Βίκτωρα Πέτσα κεφάτο και πανέτοιμο για όλα! Η μαγειρική ξεκινά και η μια πρωτότυπη συνταγή διαδέχεται την άλλη! Φυσικά με τόσο ξεχωριστές δημιουργίες, έναν εξαιρετικό σεφ, και έναν τόσο δραστήριο βοηθό, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!

Το μενού περιλαμβάνει: Μετσοβόνε στο ταψί με μπρόκολο, κρεμμύδια, ντομάτα και πιτάκια ψητά. Μουστάρδα από Σταφίδα Ηλείας σε χωριάτικο ψωμί με ψητό κρέας, καραμελωμένα κρεμμύδια, ρόκα και γραβιέρα, και για το τέλος μια διαφορετική μακαρονάδα με Γιοφκάδες Θράκης, τσιγαριαστό κιμά, γιαούρτι και πελτέ ντομάτας.

Άρωμα Ελλάδας στο τραπέζι μας!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life