SPOTLIGHT

/

Εντυπωσιάστηκαν από την Αχάια Κλάους οι κριτές του Master Chef 6 - Μάθετε από ποια ταβέρνα παρήγγειλαν φαγητό

Κοινοποίηση
Tweet

Το γύρισμα κράτησε όλη σχεδόν την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης παρέμεινε και το βράδυ στην Πάτρα

Όπως είχαμε ξαναγράψει η παραγωγή του Master Chef 6 βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 στην Πάτρα και πραγματοποιήθηκε ένα πολύωρο αλλά συναρπαστικό γύρισμα στην ιστορική οινοποιία Achaia Clauss, στην πανέμορφη περιοχή του Κλάους. Το γύρισμα ξεκίνησε κάπου στις 9 το πρωί, διέκοψαν κάποια στιγμή για το μεσημεριανό τους και κατόπιν συνέχισαν έως περίπου τις 8 το βράδυ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, παραγγέλθηκε από τους διάσημους κριτές του μαγειρικού, διαγωνιστικού ριάλιτι, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, φαγητό από γνωστή, κοντινή ταβέρνα που φημίζεται για τα πολύ νόστιμα μαγειρευτά της και δη παραδοσιακά, "σπιτικά" πιάτα της.

Όπως λοιπόν μάθαμε οι κριτές και άτομα της παραγωγής της εκπομπής του Star παρήγγειλαν στην ταβέρνα «Μουριές» της Πατρών Κλάους στο Πετρωτό και τα φαγητά ήρθαν ντελίβερι στην Achaia Clauss.

Από τους κριτές, όπως μάθαμε παρέμεινε ένα ακόμη βράδυ στην Πάτρα ο Πάνος Ιωαννίδης. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία, το σημείο της Αχάια Κλάους και φυσικά από τα διαλεχτά κρασιά της όπως την γλυκόπιοτη μαυροδάφνη.

Όσον αφορά τώρα στην εξέλιξη του Μάστερ Σεφ 6, η νέα εβδομάδα που ξεκινά θα έχει αέρα ανατολής. Το Mystery Box φέρνει μαζί του κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα όπως και ένα άρωμα από Κωνσταντινούπολη καθώς το νόστιμο Κεμπάπ, αλλά και πιάτα όπως ιμάμ και σουτζούκια έρχονται στο προσκήνιο. Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε ποιος από τους παίκτες θα αποδώσει καλύτερα, καθορίζοντας την εξέλιξη του Τεστ Δημιουργικότητας; Από πλευράς αποχωρήσεων σίγουρα σχολιάστηκε ευρέως το γεγονός ότι κανείς από τους συμπαίκτες του, δεν έδωσε το χέρι του να χαιρετήσει τον Δημήτρη Ταϊρίδη της «Μπόμπενας» που λόγω της στάσης του που έβγαζε πολύ θυμό και πίκρα, είχε αποξενωθεί από όλα τα άλλα παιδιά στο σπίτι του Μάστερ Σεφ.

Τέλος το πότε ακριβώς θα δούμε τα επεισόδια που γυρίστηκαν στην Αχάια Κλάους θα χρειαστεί να περιμένουμε με το πιθανότερο να είναι κάπου μέσα στον Απρίλιο, ίσως και αργότερα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight