ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάκης Αρναούτογλου: Η "συγγνώμη" στα social media για τα χιόνια που ...δεν ήρθαν!

Κοινοποίηση
Tweet

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρθηκε σε μια πρόγνωση που είχε κάνει για την κακοκαιρία σχετικά με την Θεσσαλονίκη και την Αττική

Υποχωρεί από σήμερα ο "Φίλιππος" αφήνοντας πίσω του χαμηλές θερμοκρασίες έως και την Τρίτη και ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούγλου έκανε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία απολογείται στους διαδικτυακούς του φίλους για την λανθασμένη πρόγνωσή του, σε σχέση με τις χιονοπτώσεις του Σαββάτου. "Ναι, έχετε δίκιο εσείς που γκρινιάζετε", σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Το βράδυ του Σαββάτου (12.03.2022), ο Σάκης Αρναούγλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και αναφέρθηκε σε μια πρόγνωση που είχε κάνει για την κακοκαιρία σχετικά με την Θεσσαλονίκη και την Αττική. Την κίνηση του μετεωρολόγου, όπως φαίνεται από τα σχόλια που ακολούθησαν, εκτίμησαν αρκετοί διαδικτυακοί του «φίλοι». 

«Φίλες και φίλοι! Ναι, έχετε δίκιο εσείς που γκρινιάζετε!!! Η χθεσινή πρόγνωση για σήμερα ήταν “εκτός”, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης και μεγάλου τμήματος της Αττικής και λυπάμαι ειλικρινά γι’ αυτό, όμως ήταν “εκτός” για συγκεκριμένες περιοχές και όχι για όλες που αναφέρθηκαν στο χθεσινοβραδινό δελτίο!», αναφέρει στην ανάρτησή του. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις