ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: Κατήγγειλε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση- Στον Εισαγγελέα η υπόθεση

Κοινοποίηση
Tweet

Τι λέει στο thebest.gr o Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση  σε βάρος καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών έφτασε στα χέρια του Πρύτανη Χρήστου Μπούρα. Όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Γνώμη, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, μετά από καταγγελία απόφοιτης και διδάκτορος του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία μετά την ορκωμοσία του διδακτορικού τίτλου σπουδών, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβη σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή του Τμήματός της.


Η καταγγελία έγινε ένα μήνα πριν στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, καθηγητή Χρήστο Ι. Μπούρα, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την διαβίβασε στην εισαγγελική αρχή, ενώ ταυτόχρονα διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Όπως δηλώνει στο thebest.gr o Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, " την ημέρα που μου έγινε η καταγγελία, την έστειλα στον Εισαγγελέα και διέταξα τη διενέργεια Ένορκης  Διοικητικής Εξέτασης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Δίκην προθέσεων δεν θα κάνω. Ό,τι πει ο Εισαγγελέας και ό,τι αποφασίσει η ΕΔΕ".

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις