ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πάτρας θα βοηθήσει έναν οικονομικά αδύναμο φοιτητή

Κοινοποίηση
Tweet

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους έως τις 6/2/2022

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, στο πλαίσιο υλοποίησης των καταστατικών σκοπών του (άρθρο 2 & 3), ανακοινώνει την απόφασή του Διοικητικού Συμβουλίου του να βοηθήσει έναν/μία Ηπειρώτη/-ισσα φοιτητή/τρια οικονομικά αδύναμο ή/και ανήκοντα σε ευπαθή ομάδα.

Η συγκεκριμένη βοήθεια σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣ του Πανηπειρωτικού, αναφέρεται στην προσφορά ενός ΗΥ (τύπου laptop) και ενός πολυμηχανήματος (εκτυπωτής-σαρωτής) σε ενεργό/ή πρωτοετή προπτυχιακό/ή Ηπειρώτη/ισσα φοιτητή/τρια (γεννημένο/η στην Ήπειρο ή καταγόμενο/η από έναν από τους δύο γονείς από την Ήπειρο), ενεργώς φοιτούντα/-ουσα στα τμήματα ή/και στις Σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/-ες, όπως αποστείλουν φάκελο υποψηφιότητας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους ειδικότερους όρους συμμετοχής μπορεί κανείς να αναζητήσει αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο μέιλ του Συλλόγου (panepirotikospatras@yahoo.gr) με την ένδειξη: "Αναζήτηση δικαιολογητικών". Επίσης, για οποιαδήποτε απορία επί των δικαιολογητικών που θα του/της αποσταλούν μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο: 6947507235.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής των δικαιολογητικών ορίζεται η Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022.

Υ.Γ. Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ή/και επέκτασης της κατηγορίας του/της δικαιούχου, ή ακόμα και της φύσης της βοήθειας, σε περίπτωση μη εύρεσης ενδιαφερόμενου/-ης φοιτητή/τριας.

Υ.Γ. παρακαλούμε, όπως προωθήσετε το εν λόγω μήνυμα σε κάθε ενδιαφερόμενη/η.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις