ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκρηξη ηφαιστείου στον Ειρηνικό: Τσουνάμι χτύπησε νησιά

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τόνγκα και στην ευρύτερη περιοχή του Ειρηνικού μετά από έκρηξη υποθαλάσσιου ηφαιστείου.  Οι Αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι, ενώ συναγερμός έχει σημάνει και στη Νέα Ζηλανδία, που έχουν, επίσης, εκδώσει ανάλογη προειδοποίηση στους πολίτες της.

Κύματα τσουνάμι ύψους περίπου μισού μέτρου

Κύματα τσουνάμι ύψους περίπου μισού μέτρου παρατηρήθηκαν σε μετρητές που βρίσκονται στο επίπεδο της θάλασσας στην πρωτεύουσα της Αμερικανικής Σαμόας ύστερα από την ηφαιστειακή δραστηριότητα, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό κέντρο έγκαιρης προειδοποίησης για τσουνάμι στον Ειρηνικό.

 

Η απειλή για τσουνάμι συνεχίζεται και οι διακυμάνσεις στο επίπεδο της θάλασσας καθώς και ισχυρά θαλάσσια ρεύματα δημιουργούν κινδύνους κατά μήκος παράκτιων περιοχών, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το κέντρο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις