ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σάλος με τον Σπίρτζη που κατηγορεί τον Μητσοτάκη για την γυναικοκτονία στη Ρόδο - Επίθεση από ΝΔ, άδειασμα από Καββαδία

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανάρτησή του δημιούργησε αντιδράσεις από τη ΝΔ αλλά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Η Αννέτα Καββαδία, δημοσιογράφος πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και της κίνησης των 53, αντέδρασε μέσω Twitter στην ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο.


Η κ. Καββαδία χωρίς να κατονομάζει τον κ. Σπίρτζη γράφει: "Όχι στην πλάτη μας, όχι στο όνομά μας! Η χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης μιας ακόμη στυγερής γυναικοκτονίας, μας προσβάλλει βαθύτατα! Και ως γυναίκες και ως αριστερές."

 
Και καταλήγει με μία σαφή αιχμή: "ΥΓ. Σοβαρά τώρα; Αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης επιλέγουμε;"

 

Απάντηση εκπροσώπου Τύπου ΝΔ Τ. Γαϊτάνη: "Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης μιας ανθρώπινης τραγωδίας"
Στο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο, απάντησε με αιχμηρό σχόλιο του στο Τwitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης. "Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης απο τον Χρ.Σπίρτζη μιας ανθρώπινης τραγωδίας. Δεν είναι η πρώτη φορά. O κατήφορος δεν έχει τέλος", σχολίασε ειδικότερα ο κ. Γαϊτάνης.

Η ανάρτηση Σπίρτζη που κατηγορούσε τον Μητσοτάκη για τη γυναικοκτονία στην Ρόδο
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter η οποία προκαλεί αίσθηση και αντιδράσεις στα social media.

Ο κ. Σπίρτζης έφτασε στο σημείο να επιρρίπτει ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα, γράφει στην ανάρτησή του:

"Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε … αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα. Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει;"

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις