ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένα μήνα μετά το ατύχημα, η στάση του αστικού παραμένει διαλυμένη

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε φωτογραφίες

Κατεστραμμένη παραμένει η στάση του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας στην Αγίου Ανδρέου λίγο μετά τη Ζαΐμη, ένα μήνα μετά την πρόσκρουση αστικού λεωφορείου της γραμμής 5. Το στέγαστρο έχει καταστραφεί και δεν έχει αποκατασταθεί κάτι που χρειάζεται να επισπευστεί ενόψει χειμώνα.

Το λεωφορείο που είχε μόλις τελειώσει το δρομολόγιό του και θα αποσυρόταν σταμάτησε στο συγκεκριμένο σημείο που είναι η στάση, όπου όμως υπήρχαν σταθμευμένα Ι.Χ. οχήματα τα οποία είχαν σχεδόν καταλάβει τον χώρο που κανονικά διατίθεται για τη στάση και το επιβατικό κοινό.

Στην προσπάθειά του λοιπόν να φύγει ο οδηγός του αστικού λεωφορείου και μην έχοντας άνεση και καλή ορατότητα, έπεσε στη στάση προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και χωρίς να χτυπήσει ή να τραυματιστεί κάποιος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη στάση εκείνη τη στιγμή καθόταν και περίμενε λεωφορείο μία γυναίκα επιβάτης που όπως περιέγραψε, είδε το λεωφορείο να ακουμπά την πινακίδα και κατόπιν να ξηλώνει το στέγαστρο της στάσης. Η γυναίκα όπως ήταν φυσικό, φοβήθηκε και κινήθηκε γρήγορα μακριά από το σημείο.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις