ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Κοντογιάννης: "Να αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες της Σαλμώνης"

Κοινοποίηση
Tweet

Παρέμβαση του Ηλείου Βουλευτή

Σε  παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης κ. Κ. Σκανδαλίδη για την  αποζημίωση των αγροτών της Σαλμώνης προέβη  ο Βουλευτής Ηλείας της  Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης, ο οποίος κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή επί του θέματος.
Στην  Αναφορά του ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης διαβίβασε την επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Σαλμώνης και ζήτησε από τον αρμόδιο  Υπουργό να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς τις διαδικασίες ώστε να αποζημιωθούν οι παραγωγοί εσπεριδοειδών, των οποίων η παραγωγή καταστράφηκε σε ποσοστό 70% με 80%, από το σφοδρό παγετό του Μαρτίου.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης τόνισε για άλλη μια φορά την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αγρότες της Ηλείας και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να εγκύψει με προσοχή στα αιτήματά τους.

Σε παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κ. Σκανδαλίδη για την αποζημίωση των αγροτών της Σαλμώνης προέβη ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης, ο οποίος κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή επί του θέματος. Στην Αναφορά του ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης διαβίβασε την επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Σαλμώνης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς τις διαδικασίες ώστε να αποζημιωθούν οι παραγωγοί εσπεριδοειδών, των οποίων η παραγωγή καταστράφηκε σε ποσοστό 70% με 80%, από το σφοδρό παγετό του Μαρτίου.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης τόνισε την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αγρότες της Ηλείας και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να εγκύψει με προσοχή στα αιτήματά τους.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις