Noσηλεύεται σε κλινική κορωνοϊού
Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ εδώ και μία εβδομάδα με ήπια συμπτώματα. Eίχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη καθώς ο κ. Χρυσικάκος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού -είχε φροντίσει μάλιστα να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram με τη σημείωση "Φτου ξελεφτερία". Ο ηθοποιός νοσηλεύεται με πνευμονία σε απλή κλίνη COVID.
Σημειώνεται ότι ο Τάκης Χρυσικάκος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος “Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα” του Ευγένιου Ο Νηλ σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου.
H πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών και δεν πρόκειται να αναβληθεί καθώς ο ρόλος του Τζέιμς Τάιρον που ερμηνεύει είναι σε διπλή διανομή με τον Πέρη Μιχαηλίδη.
Και μόλις ο κ. Χρυσικάκος αναρρώσει, θα ανέβει επί σκηνής καθώς θα ακολουθήσει και περιοδεία σε όλη την ελληνική επικράτεια.
πηγή thesstoday.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr