Επικράτησε άνετα 3-0 στο κλειστό της Αγυιάς
Αναμενόμενη νίκη και μάλιστα "καθαρή" σημείωσε στο κλειστό της Αγυιάς η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής που επιβλήθηκε άνετα 3-0 της ΑΕΚ. Οι πατρινοί επιδίωκαν την νίκη με ζητούμενο να παραμείνουν στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα ενώ η ΑΕΚ προσπάθησε να αποσπάσει κάτι καλό καθώς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά δεν τα κατάφερε.
Τα σετ: (25-19), (25-23), (25-17)
Παναχαϊκή (Αγγελόπουλος): Αγγελόπουλος, Κοβάτσεφ, Μπασούκας, Βλαχοστάθης, Μ. Ρουμελιώτης, Π. Ρουμελιώτης, λίμπερο ο Κόζης, (Ρίβας).
ΑΕΚ (Αρσενιάδης): Ιβάνκοβιτς, Χατζηπροδρόμου, Μπουγάς, Καπίρης, Πελτέκης, Πανδής , λίμπερο ο Γιουβανάκογλου, (Μεσσαλάς, Παυλόπουλος).
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr