BEAUTY

/

Bob & Wave & Mid: Aυτό είναι το χτένισμα που έχει τρελάνει κόσμο

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Celebrities, social media και fashion covers συμφωνούν πως πλέον πρέπει να φαινόμαστε «αχτένιστες»

Οι προτάσεις των hair stylists είναι αρκετές και αυτή τη σαιζόν, όμως το χτένισμα που «έχει κατέβει στο δρόμο», έχοντας κατακλύσει το διαδίκτυο είναι ένα: Μαλλιά μεσαίου μήκους σε bob & wave style.

Συγκεκριμένα, όσο κι αν οι ειδικοί μας καλούν να μακρύνουμε και να φιλάρουμε τα μαλλιά μας, είτε να τολμήσουμε κοντά μαλλιά «pixie», stars, influencers αλλά και χρήστες των social media επιλέγουν το ύψος πάνω από τους ώμους σε γραμμή σχετικά άναρχη και ατημέλητη, δηλαδή «κύματα» που δεν θυμίζουν διόλου κομμωτήριο. «Seeking Bob Inspiration? Here Are Some Of The Best On Instagram» διαβάσαμε σε διάσημο, ξένο περιοδικό, το οποίο εντόπισε την μαζική εμμονή με το εν λόγω χτένισμα. Τα σχετικά δημοσιεύματα που ολοένα αυξάνονται μας συστήνουν να αφήσουμε τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά μετά το λούσιμο και να αποφύγουμε το σαφές στυλιζάρισμα. Η τεχνική του air dry δεν είναι απλά πολύ στη μόδα, αλλά βοηθάει την τρίχα μακροπρόθεσμα να μένει υγιής και στιλπνή. Πρόσφατα η δημοφιλής ιταλίδα blogger Κιάρα Φεράνι θύμισε την εποχή που ήταν χτενισμένη έτσι σχολιάζοντας πως αυτά τα μαλλιά «δεν παίζονταν». Με αυτό το πρότυπο κουρεύτηκε μόνη της η βρετανίδα style icon Αλέξα Τσανγκ εν μέσω lockdown. 

Το μοντέλο Χάλει Μπίμπερ που έχει ορκισμένους οπαδούς στην Αμερική, στηρίζει την εικόνα της σε αυτό ακριβώς τον σχήμα κουπ. Αλλά και η βρετανίδα ηθοποιός Κάρει Μούλιγκαν, υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στην φεμινιστική, κοινωνική ταινία «Promising Young Woman», φωτογραφήθηκε χτενισμένη έτσι για τα Harpers Bazaar της Αγγλίας και της Ελλάδας.

Κάρει Μούλιγκαν

Χάλει Μπίμπερ

Τέιλορ Χιλ- Μόνικα Κορμπερό

Τζένιφερ Λόρενς- ΤΖέσικα Αλμπα

Instagram

Ο οίκος Chanel με την spring – summer collection 2021 παρουσίασε στην πασαρέλα του μοντέλα που φάνταζαν αχτένιστα, τύπου «ξύπνησα και βγήκα όπως ήμουν». Η χωρίστρα υποδεικνύεται στη μέση ή στην άκρη αλλά η όλη λογική δεν οριοθετεί την τέλεια όψη μαλλιών. Mε λίγα Λόγια το natural έχει εκτοπίσει εντελώς το lady chic. Εάν διαθέτετε μελετημένο κούρεμα, χρησιμοποιείτε σε νωπά μαλλιά κάποια εξειδικευμένα προιόντα και «στήνετε» με τα χέρια σας το εν λόγω look.
 

Chanel

Chanel

Chanel

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View