ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τώρα: Πορεία διαμαρτυρίας των καθηγητών στην Πάτρα

Βγενόπουλος Φάνης
Κοινοποίηση
Tweet

Κατευθύνονται πεζή στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν τώρα οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης της Πάτρας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης του κλάδου. Οι καθηγητές λίγο νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στο σχολικό συγκρότημα του 12ου και του 22ου Γυμνασίου τα οποία συγχωνεύονται.

Εκεί οι καθηγητές της ΕΛΜΕ συναντήθηκαν με την εκπαιδευτική κοινότητα των σχολείων που τελούν υπό κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση συγχώνευσης των σχολικών μονάδων.

Στη συνέχεια όλοι μαζί μέσω της Ελ. Βενιζέλου προχώρησαν σε πορεία διαμαρτυρίας με κατάληξη την Περιφερειακή Εκπαίδευση στην Ακτή Δυμαίων.

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών, αναμένεται να έχει συνάντηση σε λίγη ώρα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Παναγιωτόπουλο, εκτός «εάν το Υπουργείο Παιδείας των αποσύρει, όπως συνηθίζει να κάνει όταν ζητάμε συνάντηση με τον κ. Παναγιωτόπουλο», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε πριν λίγο στο thebest.gr o αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Θ. Σταμούλης.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις