ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για τον Νάσο...

Κοινοποίηση
Tweet

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον σοροπτιμιστικό όμιλο Πάτρας "Δανηιλής"

Για τον Νάσο....

Γιατί κάποιοι άνθρωποι χαρακτηρίζονται σπάνιοι και η απώλειά τους αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό, όχι με τη φιλολογική αλλά με την ουσιαστική έννοια;

Είναι γιατί με την πνευματική τους δύναμη άνοιξαν δρόμους πρωτοποριακούς και γιατί στα δύσκολα δεν λύγισαν, αλλά με μεγαλείο ψυχικής δύναμης συνέχισαν να είναι ενεργοί μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Η περίπτωση του εκλιπόντος Νάσου Νασόπουλου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Πέρα από τη γνωστή δημοσιογραφική, επιχειρηματική δράση, έχει αφήσει το στίγμα του ακόμα και σε ανθρώπους που τον γνώρισαν πολύ λίγο και σε αυτή την περίπτωση εντάσσεται η δική μας επαγγελματική γνωριμία.

Όταν το 2015 ο Όμιλός μας εμπνεύστηκε την οργάνωση μια μεγάλης συναυλίας με τη συμμετοχή χορωδιών που διευθύνουν Γυναίκες Μαέστροι της πόλης μας, ως αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, έτυχε και γνωριστήκαμε. Ως Όμιλος του εκθέσαμε την ιδέα μας, η οποία τότε φαινόταν δύσκολα πραγματοποιήσιμη. Αμέσως έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και μας ενθάρρυνε να την υλοποιήσουμε. Το Thebest έγινε βασικός χορηγός, όχι μόνον επικοινωνίας αλλά αναλαμβάνοντας και όλη την επεξεργασία του φυλλαδίου με τα βιογραφικά των μαέστρων. Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2016, με τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό, απετέλεσε παγκόσμια πρωτοτυπία και τοπική επιτυχία .

Η ανατροπή στη ζωή μας λόγω κορονοιού ακύρωσε, 10 μέρες πριν την υλοποίησή της, τη δεύτερη συναυλία που ετοιμάζαμε, πάλι σε συνεργασία με το Thebest, για τις 7 Μαρτίου 2020.

Σήμερα, όλα τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας «ΔΑΝΙΗΛΙΣ» στέλνουμε με πολύ πόνο τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρει να βγει νικητής, και η είδηση μας είναι δύσκολα πιστευτή. Αδυνατώντας λόγω συνθηκών να βρεθούμε κοντά με φυσική παρουσία, όπως για πολλούς μήνες, άλλωστε, συνοδεύουμε την ουράνια πορεία του με τις ευχαριστίες, την αγάπη και την προσευχή μας. Καλή αντάμωση, κάποτε…

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις