STYLE

/

Crochet, X-Large, Hobo: H επόμενη μέρα στις τσάντες, ψωνίστε «σοφά» κι ενημερωμένα

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Αξιοποιήστε τις προσφορές στις εκπτώσεις αλλά και εκτιμήστε τις πρώτες εαρινές προτάσεις γνωρίζοντας τα πιο trendy σχήματα, σχέδια και υλικά

Η διεθνής μόδα υποκλίνεται στην πολυφωνία όσο αφορά στις τσάντες, έτσι ώστε στην αγορά να βρείτε φόρμες και design που σας αρέσει προσωπικά. Βέβαια, κάθε νέα σαιζόν οι σχεδιαστές συγκλίνουν σε κάποιες ιδέες, διαμορφώνοντας έτσι τις super hot τάσεις που ανανεώνουν το στυλιστικό προσκήνιο. Τα τελευταία trends από τις διασημότερες πασαρέλες μας λένε πως οι τρυπητές και πλεκτές επιφάνειες, τα πελώρια και οβάλ μεγέθη που χωράνε πολλά και τελικά ο παραγκωνισμός της «στημένης» lady chic τσάντας αλλά και των μαθητικών σακιδίων συνθέτουν τη μόδα της επόμενης μέρας.

 Aναλυτικότερα, σας έχουμε τη λίστα που θα σας επιτρέψει να ψωνίσετε «σοφά» στις εκπτώσεις αλλά και να «σταμπάρετε» από τώρα κομμάτια από την καινούρια σαιζόν.

 CROCHET BAGS

«Χαμός» με πλεγμένες κλωστές, δέρμα, ψαθί, πλαστικό αλλά και με τα εφέ «βελονάκι» και δίχτυ. Οι δυσπρόσιτες προτάσεις των οίκων Bottega Veneta, Fendi, Valentino τρελαίνουν κόσμο. Όμως προμηνύεται μεγάλο «κύμα» αντιτύπων στα καταστήματα.

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Fendi

Fendi

Fendi

Fendi

Fendi

Fendi

Dior

Valentino

Burberry

Dolce e Gabbana

OVERSIZED BAGS

 «Το μέγεθος μετράει ασυζητητί» στις τσάντες άνοιξη- καλοκαίρι 2021. Οι λεγόμενες tote ή shopping bags γίνονται τεράστιες και τις κρατάμε πρωτίστως από μικρό «χεράκι» χαμηλά ειδάλλως τις «διπλώνουμε» και τις κρεμάμε χαλαρά πάνω μας. Ο διάκοσμος ποικίλλει, τα logos κάνουν θραύση μαζί με μαλακά υφάσματα και δέρματα. Ακόμα και το τσαντάκι clutch επιμηκύνεται θεαματικά χάρη στην επιρροή του οίκου Balmain.

Acne

Acne

Givenchy

Etro

Tods

Altuzarra

Dior

Dior

Fendi

Fendi

Dolce e Gabbana

Louis Vuitton

Valentino

Valentino

Stella Mc Cartney

Balmain

Balmain

Balmain

SEVENTIES HOBO

 Υποδειγματικά πρακτικές, οι hobo bags κάνουν δυναμικό comeback. Μιλάμε για τις οβάλ, κυκλικές τσάντες ώμου που παρατηρήσαμε σε σημαντικές collections. Mετά την αναβίωση του σχήματος από τον οίκο Gucci με style icon τη Τζάκι Κένεντι, τον έχουν διαδεχθεί πολλά labels.

Gucci

Tods

Valentino

*Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μεταλλικά στολίδια και τα κρόσσια παραμένουν στη μόδα μαζί με το print «tie dye». Διατηρούνται και οι saddle bags που επίσης προέρχονται από το ’70. Oι λεγόμενες utility bags με τα τσεπάκια του εξερευνητή αντικαθιστούν «μπανάνες» και τσαντάκια πλάτης. Από πλευράς χρωμάτων, το εκρηκτικό ροζ είναι η πρώτη ιδιαίτερη απόχρωση πέρα από τα basics, όπως συμβαίνει άλλωστε και στα ρούχα.  

Louis Vuitton

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View