SPOTLIGHT

/

Παρασκευή Κερασιώτη: Η 19χρονη Τσιγγάνα από την Πάτρα που σάρωσε στο GNTM 3

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε ΦΩΤΟ

Η 19χρονη Παρασκευή Κερασιώτη, τσιγγάνα από την Πάτρα ήταν το μοναδικό κορίτσι που έφθασε στην τελική τριάδα του τηλεοπτικού διαγωνισμού μοντέλων Greece's Next Top Model.
Η Παρασκευή του GNTM 3 εντυπωσίασε τους κριτές με το που την αντίκρισαν μπροστά τους τον περασμένο Σεπτέμβριο στις οντισιόν. Χαρακτήρισαν την ομορφιά της εξωτική και είδαν σε εκείνη αυτό το... κάτι που μπορεί να κάνει ένα μοντέλο να ξεχωρίσει.

 

Η Παρασκευή Κερασιώτη πέρασε την πρώτη οντισιόν με επιτυχία, καταφέρνοντας να μπει στο σπίτι του «GNTM 3». Και μπορεί στην πορεία μια δοκιμασία φωτογράφισης να την έβγαλε εκτός GNTM 3, ωστόσο επέστρεψε δριμύτερη και κατάφερε να φθάσει στον τελικό. Δεν είναι τυχαίο που συμπαίκτες της, όπως ο Αιμιλιάνο, έσταξαν φαρμάκι με την επιστροφή της Παρασκευής Κερασιώτη στο «GNTM 3», καθώς προφανώς αντιλαμβάνονταν τη δυναμική της.

10 πράγματα που δεν ξέρουμε για την Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM 3

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι 19 ετών.
Η όμορφη μελαχρινή κατάγεται από την Πάτρα.
Η πρώτη επαφή της Παρασκευής Κερασιώτη με το μόντελινγκ ήταν στο «GNTM 3».
Με τις αδελφές της, Μαρία, Γαβριέλα και Ελένη, έχει μια ξεχωριστή σχέση. Σε εκείνες εκμυστηρεύεται όλα της τα μυστικά, ενώ η μεγάλη αδυναμία της είναι η ανιψιά της.
Στο παρελθόν η Παρασκευή Κερασιώτη έχει βιώσει ρατσισμό για τη ρομά καταγωγή της, αλλά αυτό της δίνει περισσότερη θέληση να πετύχει τους στόχους της και να γίνει top model.
Στόχος της Παρασκευής ήταν να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος. 
Το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν βγει από το σπίτι του «GNTM 3» η Παρασκευή Κερασιώτη είναι να μάθει αγγλικά!
Motto της: «Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα»

Πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό κορίτσι που έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα όσα αρνητικά έχει ακούσει στο παρελθόν, αλλά και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί για την καταγωγή της.

Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM είναι για να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας. Το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό για την καταγωγή της, την πείσμωσε και της έδωσε περισσότερη δύναμη και θέληση για να επιτύχει τους στόχους της.

Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, πέρασε φτωχικά παιδικά χρόνια παίζοντας με τις αδελφές της στις αλάνες του καταυλισμού. Μάλιστα, όταν έφυγε με την οικογένειά της από τον καταυλισμό και εγκαταστάθηκαν, με τα λίγα υπάρχοντά τους, σε σπίτι, ήταν στην αρχή κάτι πρωτόγνωρο για όλους.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight