ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο ΚΤΕΟ Πατρών οι νέες εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Μεταφορών

Κοινοποίηση
Tweet

Επίσκεψη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π. Σακελλαρόπουλο

 

Την έκταση του ΚΤΕΟ Πατρών οπού στόχος είναι η κατασκευή και λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Όπως είναι γνωστό η έκταση συνολικού εμβαδού 18,5 στρεμμάτων έχει παραχωρηθεί από την ΕΤΑΔ προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με στόχο την ανέγερση και λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε το επιστέγασμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Περιφερειακή Αρχή από την αρχή της θητείας της και η οποία ευοδώθηκε μέσα από την δημιουργική συνεργασία του κ. Σακελλαρόπουλου με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ Αντώνη Μπέζα.

«Η δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων για μία τόσο κρίσιμη υπηρεσία όπως είναι η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών αποσκοπεί στην άρτια εξυπηρέτηση των πολιτών και στην αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που παρέχει η σύγχρονη εποχή και οι νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα θα αποφέρει σημαντική μείωση δαπανών για την Περιφέρεια, που έχει προϋπολογιστεί στο ύψος των 600 χιλιάδων ευρώ τουλάχιστον» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης. «Με σχέδιο και δουλειά διαμορφώνουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Δυτική Ελλάδα και μία καλύτερη και πιο λειτουργική Περιφέρεια» συμπλήρωσε ο κ. Σακελλαρόπουλος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις