ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφόρησε το καινούργιο βιβλίο της Παναγιώτας Π. Λάμπρη «Σε δρόμους του Νεπάλ»

Κοινοποίηση
Tweet

Βρείτε το διαδίκτυο

Κυκλοφόρησε το καινούργιο βιβλίο της Παναγιώτας Π. Λάμπρη  με τον τίτλο «Σε δρόμους του Νεπάλ» (αυτοέκδοση, Πάτρα 2020).

Η δημιουργός, η οποία μέχρι τώρα, πέραν άλλων δημοσιεύσεων, έχει εκδώσει δέκα βιβλία, εκ των οποίων τα πέντε είναι σε ηλεκτρονική μορφή (e-books), αυτή τη φορά απευθύνεται στους φιλαναγνώστες, για δεύτερη φορά, με ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

Μέσω της αφήγησής της, τους καλεί να ταξιδέψουν με τα δικά της μάτια σε σημεία του Νεπάλ και να γνωρίσουν ιδιαιτερότητες της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ιδιοπροσωπίας αυτής της χώρας, η οποία είναι φωλιασμένη σε υπώρειες των κραταιών Ιμαλαΐων.

Και τούτο το βιβλίο της Παναγιώτας Π. Λάμπρη κυκλοφορεί μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, αφιερώνεται «Στους ΕΛΛΗΝΕΣ που ταξιδεύουν στους αιώνες με το ίδιο ανθεκτικό σκαρί, την αρχέγονη ΕΛΛΑΔΑ!» και διατίθεται δωρεάν στο αναγνωστικό κοινό.

Όποιος, λοιπόν, επιθυμεί να το μελετήσει ή να το χαρίσει σε φίλους του, μπορεί να το κάνει μέσω της ακόλουθης ηλεκτρονικής διεύθυνσης: issuu.com/panagiotalampri/docs

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture