ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας δεν ανακοινώνει πρόγραμμα & δεν γράφει μέλη για κάρτες διαρκείας

Κοινοποίηση
Tweet

Λόγω των συνθηκών αβεβαιότητας στη δημόσια υγεία - Πάντως η Λέσχη θα δώσει το παρών με σποραδικές προβολές και με ασφάλεια

Νέα δεδομένα θα ισχύσουν τελικά τη φετινή περίοδο 2020-2021 στην Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας εξαιτίας της παρατεινόμενης αβεβαιότητας λόγω του covid-19.

Σύμφωνα με ενημέρωση της προέδρου του ΔΣ της Λέσχης, Ελένης Δάσιου στα μέλη της Λέσχης που είναι αλήθεια πως παρά την όλη κατάσταση αδημονούν για την φετινή έναρξη προβολών, για 1η φορά δεν ανακοινώνεται πρόγραμμα προβολών ταινιών με συγκεκριμένες ημερομηνίες και τίτλους ταινιών ενώ δεν θα γίνει και εγγραφή μελών για κάρτες διαρκείας προβολών όπως καθιερωμένα συνέβαινε. Όλοι θυμόμαστε πως πάντα την εναρκτήρια Δευτέρα του Οκτωβρίου έτρεχαν όλοι όσοι ήθελαν κάρτα διαρκείας να την προμηθευτούν από τις Ελένη Δάσιου και Ασπασία Παίζη στο φουαγιέ των Οdeon Veso Mare.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Κινηματογραφική λέσχη Πάτρας μετά από 42 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και παρουσίας στα τοπικά και όχι μόνο πολιτιστικά πράγματα θα «παραιτηθεί» και θα σταματήσει. Αναμένεται λοιπόν να δώσει το ηχηρό, σινεφίλ παρών, «παρόντες και πρόθυμοι να κάνουμε μικρές θυσίες για χάρη της κινηματογραφικής ψυχαγωγίας αλλά πάντα με ασφάλεια», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο μήνυμα που εστάλη στα μέλη της Λέσχης. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, λόγω ακριβώς της αβεβαιότητας και της υπάρχουσας κατάστασης (οι αίθουσες προβολής λειτουργούν με χωρητικότητα 30%) το ΔΣ της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας έλαβε την απόφαση της μη εγγραφής μελών για απόκτηση κάρτας διαρκείας προβολών καθώς και της μη δέσμευσης για ανακοίνωση αναλυτικού και μακροπρόθεσμου προγράμματος προβολών. Δυστυχώς οι συνθήκες που επικρατούν όσον αφορά στη δημόσια υγεία δεν επιτρέπουν και στη Λέσχη να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο όπως τα προηγούμενα 41 χρόνια, τονίζεται τέλος.

Εν αναμονή λοιπόν της νεότερης ενημέρωσης αλλά και της πρώτης ημερομηνίας προβολής ταινίας όταν αυτή υπάρξει με το καλό.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ    

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture