SPOTLIGHT

/

Ο Γιώργος Μαυρίδης για την περιπέτεια που έζησε στο Μεξικό

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Tην εφιαλτική περιπέτεια που είχε ο Γιώργος Μαυρίδης στο αεροδρόμιο του Μεξικού διηγήθηκε λεπτό προς λεπτό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» στο Open. «Πήγαμε στο Μεξικό για γυρίσματα και μετά θα πηγαίναμε στη Βραζιλία. Δήλωσα τη διεύθυνση ενός καλού μου φίλου. Δεν δεχόντουσαν τη διεύθυνση και ήθελαν να δηλώσω ξενοδοχείο. Μας πήραν τα διαβατήρια, τα κινητά, τα χαρτιά, τα ρούχα, τα πάντα και μας έβαλαν σε ένα κελί. Για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανέναν σε σημείο να πιστεύουμε ότι θα μας εξαφανίσουν. 

Δεν μας έδιναν νερό και φαγητό. Κάποια στιγμή κάναμε επεισόδιο για να γίνει κάτι. Μείναμε τρεις νύχτες και πήραμε 2 τηλέφωνα από ένα λεπτό. Ο πρέσβης ήρθε Δευτέρα και εμείς ήμασταν εκεί από το Σάββατο. Τελευταία στιγμή μας δίνουν τα εισιτήρια. Δεν είμαι πακέτο να με στέλνουν όπου θέλουν» είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης σε προηγούμενες δηλώσεις τους στο Open.

Σήμερα ο Γιώργος Μαυρίδης (παρουσία της δικηγόρου του) μίλησε για την «ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα» στην οποία κρατήθηκε και έδειξε στο πλατό τη φωτογραφία που κατάφερε να βγάλει για να αποδείξει τα λεγόμενά του για τα όσα συνέβησαν στο Μεξικό. Επίσης, μίλησε για την απόλυτη έλλειψη μέτρων προστασίας από τoν κορονοϊό που αντιμετώπισε και για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε «συγκρατούμενός» του κατά την εκεί παραμονή τους στο κρατητήριο. Δείτε όλα όσα είπε στην Σίσσυ Χρηστίδου:

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight