ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στον Πανηπειρωτικό σύλλογο Πατρών

Κοινοποίηση
Tweet

Θα γίνουν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης

Ο ιστορικός Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών ανακοινώνει την πραγματοποίηση Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, στις 11 το πρωί στο "Σπίτι του Ηπειρώτη" (Μουρούζη 14-16 πλησίον της Καρόλου, 1ος όροφος).

Αρχικά θα γίνει οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και ακολούθως αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης (διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής). Σε περίπτωση μη απαρτίας την πρώτη Κυριακή, όπως πάντα συμβαίνει, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική συνεδρίαση την επόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, Αλέξανδρος Χάιδας, "είμαστε πολύ υπερήφανοι διότι οι η ανοδική πορεία του Συλλόγου μας συνεχίζεται, αυτή τη φορά με πολλά νέα πρόσωπα. Εμπειρία και καινούργιες ιδέες είναι στοιχεία που, άρρηκτα συνδεδεμένα, θα δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα για το σωματείο μας, το οποίο έχει περάσει πλέον στον δεύτερο αιώνα κοινωνικής δράσης και πολιτισμικής δημιουργίας.

Ο Σύλλογός μας στελεχωμένος τα εκατόν ένα τούτα χρόνια από ξεχωριστές προσωπικότητες της κοινωνικής, πνευματικής, οικονομικής, εκπαιδευτικής και πολιτειακής ζωής της πόλης μας, θα συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο το πολυσχιδές έργο του. Εμείς στον Πανηπειρωτικό Σύλλογο διαλεγόμαστε, διαφωνούμε, απαντούμε, πάντα όμως με συνθετική διάθεση. Προς τούτο, καλούμε, όλα τα μέλη μας να τιμήσουν για άλλη μια φορά τη διαδικασία".

Σημειώνεται ότι ο χώρος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης είναι ενιαίος και διαμπερής και τηρούνται αυστηρώς όλα τα μέτρα υγιεινής σύμφωνα με τα εκάστοτε σχετικά ΦΕΚ και τα ισχύοντα πρωτόκολλα υγείας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις