SPOTLIGHT

/

Έρχεται Πάτρα ο Λάκης Γαβαλάς με το "Κλουβί με τις Τρελές"

Κοινοποίηση
Tweet

Η θεότρελη κωμωδία σε σκηνοθεσία Βασίλη Πλατάκη όπου παίζει & ο Τάκης Μπινιάρης θ' ανέβει το Νοέμβριο στο θέατρο Broadway της Αθήνας

Η πρωτότυπη, ξεκαρδιστική κωμωδία «Το κλουβί με τις τρελές - La Cage aux Folles» ως γνωστόν, ετοιμάζεται ν’ ανέβει από την Music & Drama Productions του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά την μεγάλη επιτυχία της αναβίωσης της ταινίας «Η Παριζιάνα».

«Το Κλουβί με τις Τρελές» με την μορφή μουσικής κωμωδίας θα ξεκινήσει περιοδεύοντας σε Ελλάδα και την Κύπρο και από τον Νοέμβριο θα παίζεται στο Θέατρο Broadway, στην Αθήνα. Mια σάτιρα ορόσημο του σεξισμού και των ηθών, επίκαιρη όσο ποτέ, μ' έναν πολυπληθή και εντυπωσιακό θίασο, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η παράσταση μάλιστα απ’ όσο είδαμε, θα έρθει και στην Πάτρα την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Η γοητεία της διαφορετικότητας, οι οικογενειακές αξίες, το εκκεντρικό χιούμορ, ο έρωτας και η συντροφικότητα, το κωμικό και το τραγικό συνθέτουν ένα έργο γεμάτο χρώμα, λάμψη, φαντασμαγορικά σκηνικά, εντυπωσιακά κοστούμια και χολιγουντιανές χορογραφίες.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

Στο Σαιν Τροπέ της Κυανής Ακτής, ο Μπαλντί (Τάκης Μπινιάρης) διευθύνει το πολυτελές night club «Το Κλουβί με τις Τρελές», στο κεντρικό show του οποίου πρωταγωνιστεί ο Αλμπέν, ως Drag Queen, με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ζαζά Napoli (στο ρόλο ο Λάκης Γαβαλάς στο θεατρικό του ντεμπούτο). Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσιάζει ο κομπέρ (Κώστας Φραγκολιάς) και τον πλαισιώνουν 8 εντυπωσιακές drug queen γαζέλες. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και είκοσι  χρόνια.

Η απόφαση του Λοράν (Γιάννης Χατζηγεωργίου) γιου του Μπαλντί, να παντρευτεί την Αντρεά (η Μελίνα Μακρή), κόρη του βουλευτή  του συντηρητικού κόμματος "Ένωση για την ηθική τάξη" (Πέτρος Ξεκούκης) και της θεούσας συζύγου του (Μαρία Ιωαννίδου), θα ταράξει συθέμελα την ρουτίνα τους. Όταν δε συναντιούνται οι γονείς του Λοράν με τους υποψήφιους συμπεθέρους, η μια παρεξήγηση φέρνει την άλλη και το γέλιο ρέει άφθονο, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται και η Κατρίν (στο ρόλο η Βίκυ Κουλιανού), βιολογική μητέρα του Λοράν.

Από κοντά και οι παπαράτσι-δημοσιογράφοι αποφασισμένοι να απαθανατίσουν το... σκάνδαλο! Γεμάτο από αστείους διαλόγους και κωμικές καταστάσεις, απόλυτα κλασικό, διαχρονικό και αγαπημένο το «Κλουβί με τις Τρελές», είναι ένα κλουβί που όλοι μας θα θέλαμε να κλειστούμε! Παγκόσμια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία (θυμόμαστε την ταινία του Εντουάρ Μολιναρό με τον Μισέλ Σερό και τον Ούγκο Τονιάτσι), μια πολυβραβευμένη κωμωδία, έτη μπροστά από την εποχή της, που προκαλεί λέγοντας μεγάλες αλήθειες.

Διασκευή - Στίχοι - Σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης.

Μουσική σύνθεση: Μαυρίκιος Μαυρικίου

Χορογραφίες - Κινησιολογία: Αναστάσιος Δεληγιάννης

Ενδυματολογική επιμέλεια - Ειδικές κατασκευές: Αναστάσιος Παπαλέξης

Σχεδιαστές μόδας: Λάκης Γαβαλάς - Νίκος Αποστολόπουλος

Σχεδιασμός φωτισμών: Βασίλης Πλατάκης

Ενορχήστρωση - Προσαρμογή στίχων: Μαυρίκιος Μαυρικίου

Ηλεκτρολόγος - Χειριστής Φωτισμών: Νίκος Καλαντζής

Σχεδιασμός ήχου - Ηχοληψία: Δημήτρης Δημητριάδης

Ηχογράφηση - Μίξη - Mastering: G-Production Studio - Τίτος Γεωργιάδης

Makeup artist - Hair Styling: Νικολέτα Πικέα

Video art: Γιάννης Βολιώτης

Φωτογραφίες: Γιώργος Μεστούσης

Γραφιστική επιμέλεια: Ανδρομάχη Κερκένη

Σκηνικά: Χάρης Σεπεντζής

Οργάνωση παραγωγής: Φειδίας Μαυρικίου.

Όπως προείπαμε, τον ρόλο του ΖΑΖΑ ανέλαβε ο Λάκης Γαβαλάς.

Στην περιοδεία τον ρόλο του ΛΟΡΑΝ θα ερμηνεύσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες.

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της παράστασης.

Γκρουπ/Ομαδικές κρατήσεις: 10 ευρώ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Ηλεκτρονικά από www.viva.gr.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight