ΑΓΟΡΑ

/

Τεράστια επιτυχία και φέτος για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη

Κοινοποίηση
Tweet

Επί 55 χρόνια συνεχίζουν να αποτελούν την πρώτη επιλογή ουσιαστικής εκμάθησης ξένων γλωσσών

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει, πολύ δυναμικά, για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη. Τα πρώτα άριστα αποτελέσματα των εξετάσεων, δικαιώνουν τους γονείς που εμπιστεύονται την εκπαίδευση των παιδιών τους στα Φροντιστήρια Κουτσαντώνη.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη ανταποκρίθηκαν πλήρως στις νέες προκλήσεις της προηγούμενης ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς, υιοθετώντας άμεσα και αποτελεσματικά την εξ αποστάσεως διδασκαλία χωρίς να χαθεί καμία ώρα μαθήματος. Με τη κατάλληλη καθοδήγηση από τους έμπειρους καθηγητές και με μεθοδική προσπάθεια, οι μαθητές πέτυχαν τον στόχο τους. Κατάφεραν 100% επιτυχία, ακόμα και στις εξετάσεις Proficiency του Πανεπιστημίου Michigan, μέσα από την εξαιρετική προετοιμασία  κατά τη διάρκεια της χρονιάς και με πολύ καλές αναλυτικές βαθμολογίες!

Κάθε χρόνο, οι πολυάριθμοι επιτυχόντες μαθητές στις επίσημες εξετάσεις όλων των πτυχίων αναδεικνύουν τα Φροντιστήρια Κουτσαντώνη ως εγγύηση για πολλές επιτυχίες. Επί 55 χρόνια συνεχίζουν να αποτελούν την πρώτη επιλογή ουσιαστικής εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά ξεκίνησαν τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τα σχετικά πρωτόκολλα για να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Τα Φροντιστήρια Κουτσαντώνη εύχονται σε όλους καλή σχολική χρονιά, με έμπνευση, δημιουργία και πολλά χαμόγελα!

 Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα:

ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

9 σημεία εκπαίδευσης σε όλη την Πάτρα

Κεντρικό: Γούναρη 35 & Κανακάρη, Α' όροφος

τηλ. 2610 273925

www.koutsantoni.gr

fb: XenesGlossesKoutsantoni

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά