SPOTLIGHT

/

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον με πολυτελές σκάφος εθεάθησαν στην Πολύαιγο των Κυκλάδων -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤ. & ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Το διάσημο ζευγάρι που έχει σπίτι στην Αντίπαρο συνεχίζει να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι

Το ελληνικό τους καλοκαίρι συνεχίζουν ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς και η Ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον.

Ο φακός του protothema.gr τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πολύαιγο, το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί των Κυκλάδων.

Η Πολύαιγος είναι νησί που αποτελείται κυρίως από ηφαιστειακά πετρώματα όπως οι γειτονικές Κίμωλος και Μήλος.

Το νησί, μόνιμοι «κάτοικοι» του οποίου είναι εκατοντάδες αγριοκάτσικα αποτελεί «σπίτι» και για τη μεσογειακή φώκια Μονάχους-Μονάχους. Από τα τέλη Ιουλίου ο βραβευμένος με Όσκαρ Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον έχουν πλέον και τα  ελληνικά διαβατήρια τους, τα οποία και τους παρέδωσε προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα όταν συναντήθηκαν στην Αντίπαρο όπου το ζεύγος Χανκς-Γουίλσον έχει ως γνωστόν κατοικία.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ήπειρο ενώ ο Τομ Χανκς αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και περνάει πολλά καλοκαίρια στην Αντίπαρο όπου έχουν το εξοχικό τους και αυτή του την αγάπη για τη χώρα μας και τις συνήθειες μας την έχει εκφράσει συχνά σε συνεντεύξεις του.

Το ζεύγος Χανκς-Γουίλσον φορώντας μαύρα μαγιό επέβαινε σε πολυτελή θαλαμηγό με το όνομα Margarita.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight