ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Σαρμπέλ: Η δημόσια έκκληση για τη Βηρυτό μετά τη φονική έκρηξη

Κοινοποίηση
Tweet

Τι είπε ο τραγουδιστής

ε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Σαρμπέλ, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, μετά τη μεγάλη καταστροφή στη Βηρυτό από τη φονική έκρηξη. Ο γνωστός τραγουδιστής με καταγωγή από το Λίβανο ζει τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία και παρακολουθεί τρομαγμένος τα δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν στην πατρίδα του.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Σαρμπέλ έκανε μια δραματική έκκληση μέσα από την εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» ζητώντας από τους Έλληνες να βοηθήσουν τους συμπατριώτες του, οι οποίοι ζουν τραγικές στιγμές και πενθούν την απώλεια 135 – μέχρι στιγμής – ανθρώπων.

«Όσο μπορεί ο κόσμος, και στην Ελλάδα, να βοηθήσει και να στείλει κάποιες δωρεές στο Lebanese Red Cross και σε άλλες οργανώσεις, έστω και κάτι μικρό θα βοηθήσει, γιατί δυστυχώς, θα αργήσει πολύ ο Λίβανος να βγει από αυτό το κακό. Πολύς κόσμος υποφέρει αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Σαρμπέλ μέσα από την πρωινή εκπομπή.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.