ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Κοινοποίηση
Tweet

Πανσέληνος στον Υδροχόο

Κριός

Μην αναλαμβάνετε απερίσκεπτα νέες αρμοδιότητες, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Μετά το μεσημέρι εστιάστε σε πρακτικά ζητήματα που ζητούν λύσεις. Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση ή είναι παντρεμένοι, σήμερα αναμένεται να ασχοληθούν σοβαρά με τη σχέση τους. Πρέπει να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να αποκατασταθεί η επικοινωνία. 

Ταύρος

Ευχάριστα νέα θα φέρει η μέρα για όσους από το ζώδιο σας έχουν επαφή με το εξωτερικό και βρίσκονται σε αναμονή μιας απάντησης. Ίσως να υπάρξει η ξαφνική ανάγκη να κάνετε ένα απρογραμμάτιστο επαγγελματικό ταξίδι σήμερα, θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στο δρόμο. 

Δίδυμοι

Προβλήματα οικογενειακά ή επαγγελματικά, ανάλογα τι αντιμετωπίζετε αυτή την περίοδο, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της μέρας και ζητούν επιτακτικά λύσεις με την σημερινή πανσέληνο στον Υδροχόο ! Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας σήμερα, κυρίως ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Αποβάλετε κάθε τι που σας φορτίζει αρνητικά! 

Καρκίνος

Μια αναπάντεχη τόνωση του εισοδήματος σας θα προκύψει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα έχετε τη παρόρμηση να καταφύγετε αμέσως σε καταναλωτικής φύσης αγορές. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να αφήσετε κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης! Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα και ένα καλό ξεκίνημα για αποταμίευση. 

Λέων 

Είναι ευκαιρία να αξιοποιήσετε σήμερα τα πολύπλευρα σας ταλέντα κατά την επικοινωνία σας με άτομα που μόλις γνωρίσατε και που μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο αναφορικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα βρίσκεστε σε δίλημμα, μια και άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα θα σας ωθεί το συναίσθημα να κάνετε…

Παρθένος

Δώστε το περιθώριο στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας να βγουν μπροστά και σεις ακολουθήστε. Μην το βλέπετε σαν ήττα αλλά σαν μια έξυπνη στρατηγική! Καλύτερα να κρατήσετε τις απόψεις σας ή τα μελλοντικά σας σχέδια για τον εαυτό σας, μια και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε σε εχθρικά πυρά χωρίς λόγο 

Ζυγός

Μετά από μακρά κυοφορία, σήμερα είναι η μέρα των τελικών αποφάσεων για ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Θα ξελαφρώσετε επιτέλους, γνωρίζοντας τα επόμενα σας βήματα. Μια μικρή και επιπόλαια ένταση με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε ελεύθερο πεδίο στους άλλους. 

Σκορπιός

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουν δανεικά… Θα ήταν προτιμότερο να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, παρά να δανείσετε χρήματα. Έχετε μια τάση να παραβλέπετε τους οικονομικούς κινδύνους που ενέχουν οι αποφάσεις σας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί θα χάσετε πολλά!!! 

Τοξότης

Η ανάγκη σας να πολλαπλασιάσετε να κέρδη ή τα εισοδήματα σας είναι απόλυτα κατανοητή, δεν είναι όμως εφικτή υπό τις παρούσες συνθήκες. Προσοχή στις κινήσεις σας! Το βράδυ σας είναι γεμάτο έρωτα και δημιουργικότητα. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή σήμερα! 

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται όπως ελπίζατε, αποφύγετε όμως πιεστικές κινήσεις και προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στους στόχους σας. Είναι δύσκολο να σας ανταγωνιστούν στην ταχύτητα, την επιδεξιότητα ή την εξυπνάδα! Με ευκολία μπορείτε να παρακάμψετε εμπόδια και να προχωρήσετε στο δρόμο που χαράξατε. 

Υδροχόος

Τα βλέπετε όλα μαύρα αλλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας και βρείτε την αισιοδοξία σας να παλέψετε. Η μέρα προσφέρεται για κινήσεις που θα έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας και προοιωνίζονται εξαιρετικά αποδοτικές. 

Ιχθείς

Αποφύγετε κάθε περιττή δαπάνη, όπως και κάθε καινούργιο ξεκίνημα. Κάτι που είχατε προγραμματίσει να αγοράσετε, ίσως σας βγει πολύ ακριβότερο από ότι αρχικά υπολογίσατε… Δεν είναι από τις μέρες που ευνοούν την επέκταση. Περιοριστείτε στα γνωστά και τετριμμένα…

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being