ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ευχαριστίες της αγωνιστικής επιτροπής συλλόγων Αρκτικού διαμερίσματος για την επιτυχή πορεία διαμαρτυρίας

Κοινοποίηση
Tweet

Η πορεία με αίτημα την πλήρη υπογειοποίηση του τρένου από το Ρίο έως το νέο λιμάνι, έγινε την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 το πρωί

Η αγωνιστική επιτροπή των πολιτιστικών και εξωραϊστικών συλλόγων του Αρκτικού Διαμερίσματος της Πάτρας επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες της σε όλους τους συμπολίτες Πατρινούς που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας της Κυριακής 5 Ιουλίου 2020 διεκδικώντας την πλήρη υπογειοποίηση του τρένου από το Ρίον μέχρι το Νέο Λιμάνι, τη συνέχιση της λειτουργίας του προαστιακού μας σιδηρόδρομου και τη δημιουργία γραμμικού πάρκου πάνω από την υπογειοποιημένη γραμμή.

 Όπως αναφέρει η Συντονιστική Αγωνιστική Επιτροπή των πολιτιστικών και εξωραϊστικών συλλόγων Ρίου-Καστελόκαμπου – Παραλίας Προαστίου «Δροασιά» - Παραλίας Προαστίου «Η Δράση», Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μποζαιτίκων – Έσω Έξω Αγυιάς & Τερψιθέας – Αγ. Διονυσίου – Αγίου Παντελεήμονος – Αμπελοκήπων, ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τους αντιδημάρχους, τους προέδρους των δημοτικών οργανισμών, τα διοικητικά συμβούλια και τους προέδρους σωματείων, συλλόγων και φορέων, καθώς και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων  «Ώρα Πατρών», Γ. Ρώρο, «Νέα Πάτρα», Ν.  Νικολόπουλο, «Ανυπότακτη Πολιτεία», Χρ. Πατούχα και «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη»,  Αλ. Χρυσανθακόπουλο, για την παρουσία, τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή τους.

Τα μέλη της Συντονιστικής Αγωνιστικής επιτροπής θα ήθελαν επίσης να ευχαριστήσουν τους υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, «Πρωτεύουσα Ξανά» , Γρηγόρη Αλεξόπουλο, «Πάτρα Ενωμένη», Νίκο Παπαδημάτο, «Σπιράλ» Πέτρο Ψωμά, «Πάτρα η δική μας πόλη» Νίκο Τζανάκο, «Δημοτική Κίνηση Κοινοτικόν» Θεόδωρο Ντρίνια για την έκφραση συμπαράστασης στον αγώνα μας και τη στήριξή τους.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.