ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Μεσολόγγι την Τρίτη το απόγευμα η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Κοινοποίηση
Tweet

Την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη θα συνοδεύει το Μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Πασχάλης Κιτρομηλίδης

Την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου επισκέπτεται την Τρίτη 16-6-2020 στις 17.00 το απόγευμα, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Την κυρία Δασκαλάκη θα καλωσορίσει στον Κήπο των Ηρώων ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος ενώ η ίδια θα συνοδεύεται από το Μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Πασχάλη Κιτρομηλίδη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

17:00: Καλωσόρισμα της Προέδρου από τον Δήμαρχο, κύριο Κώστα Λύρο, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριο Ιωάννη Τσώλο, στον Κήπο των Ηρώων.

17:15: Μετάβαση στο Mουσείο Ιστορίας και Τέχνης - Δημοτική Πινακοθήκη (παλιό Δημαρχείο). Επίσημη υποδοχή της  Προέδρου από τον Δήμαρχο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλη της Επιτροπής Διοργάνωσης των εκδηλώσεων του Μεσολογγίου για το 2021.

17:45:Αναχώρηση από την Πινακοθήκη. Περίπατος προς την πλατεία και στάση σε παραδοσιακό μαγαζί.

18:00: Άφιξη με τα πόδια στο παλαιό τυπογραφείο του Μεσολογγίου. Στη συνέχεια, μετάβαση στο παλαιό ποτοποιείο «Τρικενέ». Ξενάγηση 10 λεπτά.

18:10: Επιστροφή στην Δημοτική Πινακοθήκη και μετάβαση οδικώς στο Μουσείο Άλατος. Την Πρόεδρο θα υποδεχτεί ο ιδρυτής του Μουσείου, κύριος Νίκος Κορδόσης.

18:30: Επίσκεψη σε μια Μεσολογγίτικη πελάδα, όπου θα βρίσκονται ψαράδες από τον Συνεταιρισμό του Μεσολογγίου. Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση και θα προσφερθεί μεζές.

19:00: Αποχαιρετισμός.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις