ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Παυλίνα Βουλγαράκη: Είμαι πολύ τυχερή που είμαι δίπλα στη Δήμητρα Γαλάνη

Κοινοποίηση
Tweet

Τραγούδησαν μαζί το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA

Στη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη, που μετέδωσε το βράδυ της Παρασκευής το Mega, συμμετείχε και η νεαρή ταλαντούχος τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη. Η ίδια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για το γεγονός ότι μοιράζεται τη σκηνή με την μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη, λέγοντας: «Μας τιμά, ακόμα και το ότι είμαστε εδώ και γίνεται μια εκπομπή και έχεις καλέσει και συνοδεύεσαι από δύο υπέροχα πλάσματα της νέας γενιάς, και που και εγώ είμαι εδώ, είναι πολύ τιμητικό για εμένα».

Παρουσιάζοντας την Παυλίνα Βουλγαράκη, η Δήμητρα Γαλάνη είπε:

«Θα παρουσιάσω άλλο ένα νέο κορίτσι. Ένα κορίτσι που θα έχει διαδρομή, γιατί είναι δημιουργός η ίδια, γιατί σέβεται πάρα πολύ και αγαπάει αυτό που κάνει, γιατί το προσέχει σαν τα μάτια της, και γιατί πάνω από όλα θέλει να κάνει μουσική»

Η νεαρή τραγουδοποιός ερμήνευσε το «Δικαίωμα» σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, αλλά και το «Δεν είπες κάτι» σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη και στίχους της ιδίας.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.